2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته دیگه تشریف میاره😊

ای جان مبارک باشه عزیزم،  قدمش پر خیر باشه براتون،  انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
فعلا گرمی هم نخور

به خاطر جریان کرونا گرمی میخوردم،  من بدون دارو شاید سه ماه هم پریود نشم این ماه نه دارویی خوردم نه آمپول زدم فقط جلوگیری نداشتم اما دو روز بود به طور عجیبی گشنم و سیر نمیشم الان غذا میخورم نیم ساعت دیگه گشنم و همش خواب بود به خاطر این گشنگی عجیب و غریب وسوسه شدم بی بی چک زدم یعنی نصف شب بیدار میشم میرم سر یخچال 😭

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ای جان مبارک باشه عزیزم،  قدمش پر خیر باشه براتون،  انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

قربانت عزیزم.ایشالا کوچولوی شما هم زودتر بیاد پیش مامانش😍

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
قربانت عزیزم.ایشالا کوچولوی شما هم زودتر بیاد پیش مامانش😍

مرسی عزیزم از دعای قشنگت ♥♥♥♥

به خاطر جریان کرونا گرمی میخوردم،  من بدون دارو شاید سه ماه هم پریود نشم این ماه نه دارویی خورد ...

بنظرم با مارک دیگه بی بی چک هم امتحان کن

بنظرم با مارک دیگه بی بی چک هم امتحان کن

فقط یه عالمه مدیکور دارم باید فردا برم بخرم پس

چند وقته منتظری

یک سال و سه ماه

عزیزم .امیدوارم هر چه زودتر بیاد.منم جوجم بعد پنج سال و یه سقط داره میاد

انشالله خدا برات نگهش داره عزیزم،  زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه،  برای سلامتی تو و نی نی نازت صلوات میفرستم ❤ ❤ ❤

گلم من تو دو روز هفتا بي بي نواري و قطره چکوني استفاده کردم همشونم مثبت ولي امروز رفتم از منفي منفي بود يه درصدم احتمال مثبت نداشت دل به اين بي بي ها نميشه خوش کرد در کمال ناباروري هم دقيقا دو ساعت بعد از ازمايش لک بيني پريوديم شروع شد و پري شدم

عزیزم .امیدوارم هر چه زودتر بیاد.منم جوجم بعد پنج سال و یه سقط داره میاد

عزیزم منم شیرازی هستم.با کاربری قبلیم فکر کنم با هم حرف زدیم که گفتی عکس پروفایلم پسر خواهرمه