2777
2789

تمام حرفارو تو تاپیک اولم گفتم ‌‌‌ شوهرم پ داده جدا شو حرفاش دلم اتی‌ش زد بسکه اذیت‌ش کردم حالم خیلی بده فقط آدم م خودم خالی کنم بسکه گریه کردم نا ندارم 

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖

کاش منم میتونستم خودمو از این زندگی خلاص کنم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میتونم بدون‌ش زندگی کنم غیر ممکنه وقتی تمام لحضه ها باهام بود

این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
باید جدا شی. متاسفانه تاوان اشتباهت همینه.امیدوارم روزای خوبی پیش روت باشه

کاش تاوانم مرگ باشه اما این نباشه 

چرخ گردون ی روز بالا میبره ی روز پایین ناامید نباش

دیگه بریدم فقط بخاطر پسرمه ک موندم .هر روز ی شک عصبی 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫