تمام حرفارو تو تاپیک اولم گفتم شوهرم پ داده جدا شو حرفاش دلم اتیش زد بسکه اذیتش کردم حالم خیلی بده فقط آدم م خودم خالی کنم بسکه گریه کردم نا ندارم
این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهش ثابت کن که پشیمونی هرکاری میتونی بکن ببخشت ازش فرصت بخواه
میگه چن بار فرصت بدم نمیتونم میگه میدونم بدونت میمیرم اما باهاتم نمیتونم زندگی کنم ب هم سخت رسیدیم شوهرم خودش آتیش زد بخاطر مخالفت خانواده هامون ی ماه تو کما بود الان میگه نفس من تو بودی دارم میمیرم کاش میشد برگردم ب عقب جبران کنم کاش میمردم اما نمیکردم
این دنیا شوخی خداست 😢💔زندگیو باختم برای امید دوباره به زندگی برام یه صلوات بفرستین 💖
میگه چن بار فرصت بدم نمیتونم میگه میدونم بدونت میمیرم اما باهاتم نمیتونم زندگی کنم ب هم سخت رسیدیم ش ...
پدر مادرت چی میگن
فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد..... باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍