2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشون چ دکترین ؟ طبیعی کاره ولی نمیخام تیغه ام پهن بشه

مغز و اعصاب

بنظر من کارش خوبه

این اقای پورصرفی اولین عملی که انجام داده روی خواهرش میتراپورصرفی بوده

اما بازم برو مطبش و از بیمارهاش که میان تحقیق کن 

خواهرشون چ دکترین ؟ طبیعی کاره ولی نمیخام تیغه ام پهن بشه

سلام عزیزم روزت بخیر. میبخشی گلم شما بینیت رو جراحی کردی یا نه؟آخه من قصد جراحی دارم ولی تو انتخاب پزشک بدجوری موندم.هرچه تحقیق میکنم به نتیجه نمیرسم.خواستم ببینم شما پیش دکتر پورصیرفی رفتی یانه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
سلام عزیزم روزت بخیر. میبخشی گلم شما بینیت رو جراحی کردی یا نه؟آخه من قصد جراحی دارم ولی تو انتخاب پ ...

سلام عزیزم من نوبتمو عقب انداختم برای اخر شهریور یا اوایل مهر . ولی خودمم شک دارم هنوز یکم بینی رو زیادازحد طبیعی درمیارن . ولی تنفسی عالیه شما مطب دکترا سربزن وانتخاب کن بین مراجعه کننده ها .. فاضلی روهم بروسربزن . من صیرفی وجعفری پور و اخوت و خرمی رفتم فقط راستش خسته شدم دیگه بی خیالیش شدم ورفتم نوبت زدم

سلام عزیزم من نوبتمو عقب انداختم برای اخر شهریور یا اوایل مهر . ولی خودمم شک دارم هنوز یکم بینی رو ز ...

درک میکنم آدم واقعا خسته میشه.باشه ممنون عزیزم.شما در نهایت کدوم پزشک رو انتخاب کردی؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
همون پورصیرفی رو انتخاب کردم 

انشاأالله به بهترین شکل انجام بشه  

پور صیرفی امشب من رفتم مشاوره گرفتم ازش دلمو زد‌. در مورد مهدی راستی تحقیق نکردین ؟

چرا مگه چجوری بود؟؟دخترخالم با مجیدراستی عمل کرده من زیاد دوست نداشتم ..ولی بدم نیست