2777
2789
نه درکل راضی ام ولی قوس بینی رو یکم بیشتر داده بود بهتر بود

عزیزم من امروز رفتم ویزیت بشم پیش دکتر پورصیرفی. منشیش گفت بینیت گوشتیه دکتر قبول نمیکنه.

گفت دکتر این دوتا دکتر رو قبول دارن: دکتر مسعود سلطانی - سهراب براتی

ولی من نمیدونم کدوم بهترن مون انحراف هم دارم میخام یه دکتر خوب باشه. شما از این دوتا دکتر نمی‌دونین چجوریه کاراشون؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من امروز رفتم ویزیت بشم پیش دکتر پورصیرفی. منشیش گفت بینیت گوشتیه دکتر قبول نمیکنه. گفت دکتر ...

گلم اطلاعی ندارم باید برین مطب حتما ازبیمارا بپرسین یا بینی هاشون روببینین

سلام عزیزم خوبید؟ من هم بین دکترها واسه جراحی بینی موندم واقعا میشه خواهش کنم تو شخصی برام از دماغتو ...

سلام گلم. ممنون. شما خوبی

دماغ من اصلا مشخص نیست عمل شده فقط طبیعی و ازنظر، تنفس هم خوب راضیی ام درکل 

عزیزم من امروز رفتم ویزیت بشم پیش دکتر پورصیرفی. منشیش گفت بینیت گوشتیه دکتر قبول نمیکنه.گفت دکتر ای ...

سلام عزیزم شما پیش کی عمل کردید؟

وقتی رفتید پیش دکتر پورصریفی هزینشو نپرسیدید؟

سلام عزیزم شما پیش کی عمل کردید؟وقتی رفتید پیش دکتر پورصریفی هزینشو نپرسیدید؟

سلام سال دیگه نوبت دادن و گفتن نزدیک ۱۰۰ میل شایدم بیشتر ،ولی من اونجا که رفتم چند تا نمونه کاراشونو. دیدم خیلی بزرگ بود بینیاشون خیلی بد بود ،بعد دوباره دارم دنبال دکتر میگردم