بچه ها دیشب بچم اون دعکس سنج بچه بچخ ها هست که میزاری زیر بغلت شوهرم دراز کشیده بود. یک دفعه تو گوش شوهرم کرد که شوهرم جیغ بنفش کشید و داد میزد. امروز از گوشش خون آمده و درد میکنه چکار کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
احتمالا پرده گوشش اسیب دیده ولی نگران نباش نود درصد مواقع خودش میتونه بدون دستکاری ترمیم بشه. دکتر هم اگه بری پارگی جزعی رو فورا یه کاری براش نمیکنه اول میفرسته خونه تا یکی دو ماه بگذره اگه خوب نشد عمل میکنه