دوستان من شاغلم...شغل خوبیم دارم اما دائما تو محیط کاری چالش داریم ..اصلا از محیط و شرایط کاریم راضی نیستم در حدی که به استعفا فکر میکنم ...الانم رییسم پیام داده بود امروز جاشو پرکنم که من پیامو ندیدم و نرفتم و نمیدونم الان پیام بدم عذر خواهی کنم یا نه 13 بارم زنگ زده 😐 ..احتمالا فکر کرده مخصوصا نرفتم ...چکار کنم ؟؟واقعا افسرده شدم ...جدی دارم فکر میکنم که بشینم خونه ....شما جای من بودید چه میکردید ؟؟دوستان شاغل شماهم از این مشکلات دارید
منم کارمند بانکم و هرچند وقت یه بار میخوام استعفا بدم.واقعا کار بانک مناسب خانمها ،علی الخصوص خانمهای متاهل نیست. الان تو مرخصی زایمانم ولی همش به بعدش و برگشت دوباره به سر کار فکر میکنم اعصابم خراب میشه.شانس ما هم کرونا اومده و هیچ مسافرت یا تفریحی نمیتونم برم کاش زودتر این اوضاع درست بشه.
منم کارمند بانکم و هرچند وقت یه بار میخوام استعفا بدم.واقعا کار بانک مناسب خانمها ،علی الخصوص خانمها ...
واقعا سخته ..خیلی فشار کاریش زیاده ..حالا با همکار بد بیفتی تبدیل به فاجعه میشه ..منم یه پسر 2 ساله دارم ..بعصی وقتا انقدر ذهنم شلوغه ..تو خونه حوصله ندارم ...این از همه بدتر