2777
2789
عنوان

چکار کنم ...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 48 پست
وای خیلی بده. خاله ی من همیشه تو محیط کارش مشکل داشت و همین توی زندگی شخصیش هم تاثیر گذاشت. الان تبد ...

منم همینم ..شغلم همینطور سخت هست ..الانم امروز اینطور شد از صبح دارم با شوهرم دعوا میکنم 😂😂😂عجب گیری افتادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم ..شغلم همینطور سخت هست ..الانم امروز اینطور شد از صبح دارم با شوهرم دعوا میکنم 😂😂😂عجب گ ...

پس یه فکر اساسی بکنین. چون ممکنه رو بچه هاتون هم تاثیر بزاره. مثل دختر خاله های من. 

احتیاج ندارم ولی به هرکسی میگم میگه مگه دیوونه ای😐😐نفر اولم مامانم 😂😂😂خودمو کشتم واسه کارم اما ...

میتونی یک مدت مرخصی بدون حقوق بگیری و ببینی واقعا حس ات بهتر میشه یا نه . بعد تصمیم بگیر

منم کارمند بانکم و هرچند وقت یه بار میخوام استعفا بدم.واقعا کار بانک مناسب خانمها ،علی الخصوص خانمهای متاهل نیست. الان تو مرخصی زایمانم ولی همش به بعدش و برگشت دوباره به سر  کار فکر میکنم اعصابم خراب میشه.شانس ما هم کرونا ا‌ومده و هیچ مسافرت  یا تفریحی نمیتونم برم کاش زودتر این اوضاع درست بشه.

منم کارمند بانکم و هرچند وقت یه بار میخوام استعفا بدم.واقعا کار بانک مناسب خانمها ،علی الخصوص خانمها ...

واقعا سخته ..خیلی فشار کاریش زیاده ..حالا با همکار بد بیفتی تبدیل به فاجعه میشه ..منم یه پسر 2 ساله دارم ..بعصی وقتا انقدر ذهنم شلوغه ..تو خونه حوصله ندارم ...این از همه بدتر