2777
2789

اطراف من که بشناسم اردیبهشتی فقط پسرمه،یه ماهه دیگه تولدشه میره تو5سال😍 عشقه بچه ام..شیرین زبون،مهربون،خنده رو شوخ طبع،،،به ندرت جدی میشه وقتی هم که میشه حسابیییییی جدیه،،،اصلانمیشه بخندونیش،خودش یکم غر میزنه فروکش میکنه😂

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق اردیبهشتم ،خودم اردیبهشتی ام  نظرتون راجب مرد فروردینی چیه؟

منم اردیبهشتم همسرم فروردین 

کلا خوبه ولی مغرور واینکه با ابراز احساسات کلا آشنا نیس

ودرون گراس شدید

من از قیدت نمیخواهم رهایی
منم اردیبهشتم همسرم فروردین  کلا خوبه ولی مغرور واینکه با ابراز احساسات کلا آشنا نیس ودرون گر ...

منم فروردینم 

مهربونم ولی خیییییلی بداخلاقم 😂😂😂

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
منم اردیبهشتم همسرم فروردین  کلا خوبه ولی مغرور واینکه با ابراز احساسات کلا آشنا نیس ودرون گر ...

دقیقا همسر منم فروردینه و دقیقا همین ویژگی هارو داره😂👍

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
آهان دقیقاً کدومی الان؟  تو عالم خودت حتماً مهربونی 😆 کاش فروردینی ها انقدر سرد نبودن😔😔

😂😂😂😂مرداشون رو نمیدونم

ولی من اصلا سر نیستم فقط زود عصبی میشم

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️