درسته ک میگن هیج جا خونه خود آدم نمیشه؟ کسی ک وابسته ب مادرشه میتونه ب زندگی دونفره عادت کنه؟ من خیلی وابسته مامانمم خیییییلی ولی ب شوهرم ن.چکار کنم فکرش دیوونم کرده چطوری از مامانم دل بکنم😔😔😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آخرش باید بری دیگه تا آخر عمر که نمیشه بمونی پیش مامانت
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
منم خیلی به مادر وابسته بودم تک دختر بودمو لووووس مامانم با مامانم مادر و دختر نیستیم دوستیم . ولی الان ۴ ماهه ندیدمش و بعد از ازدواجم هر دوماه یکبار میبینمش هر روز ویدیو کال داریم در واقع هر لحظه. اما عادت کردم. اوایل ازدواجم مامانمو هر چی التماس میکردم نمیومد ببینمش تا بتونم ب دوریش عادت کنم چون شهری ک زندگی میکنم از خونه پدرم فاصله داره خلاصه انقد نیومدو من دیر به دیر رفتم تا عادت کردم هنوزم میمیرم براش اما عادت کردم
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹