2777
2789
عنوان

اونایی ک خونه خوشونن کمک کنن لطفا

217 بازدید | 17 پست

درسته ک میگن هیج جا خونه خود آدم نمیشه؟ کسی ک وابسته ب مادرشه میتونه ب زندگی دونفره عادت کنه؟ من خیلی وابسته مامانمم خیییییلی ولی ب شوهرم ن.چکار کنم فکرش دیوونم کرده چطوری از مامانم دل بکنم😔😔😔😔

من فک میکردم بدون مامانم نمیتونم زندگی کنم اما چند سال دور از خونوادم با شوهرم زندگی کردم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم خونه مامانم هم خونه خودم خیلی راحتم و بعد یه مدت طولانی برگردم این دوتا جا احساس خوبی دارم

اره عادت میکنی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

چند سالته!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

من نمیتونم کمکت کنم چون وابستگی من و مامانم شدید نبود الان یه روز تو خونه خودم نباشم انگار روحمو سوهان میکشن

خداوند این چینین قرار داده که بعد از ازدواجم خونه خودت و شوهرت راحت تر باشی

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

آخرش باید بری دیگه تا آخر عمر که نمیشه بمونی پیش مامانت

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

منم خیلی به مادر وابسته بودم تک دختر بودمو لووووس مامانم با مامانم مادر و دختر نیستیم دوستیم . ولی الان ۴ ماهه ندیدمش و بعد از ازدواجم هر دوماه یکبار میبینمش هر روز ویدیو کال داریم در واقع هر لحظه. اما عادت کردم. اوایل ازدواجم مامانمو هر چی التماس میکردم نمیومد ببینمش تا بتونم ب دوریش عادت کنم  چون شهری ک زندگی میکنم از خونه پدرم فاصله داره  خلاصه انقد نیومدو من دیر به دیر رفتم تا عادت کردم هنوزم میمیرم براش اما عادت کردم

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
۳۴

پس چرا مثل نوجوون ها حرف میزنی عزیزم!؟

توی سن شما دیگه باید مستقل شده باشی

اگر خیلی ذهنت درگیره حتما برو پیش مشاور

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

استارتر این کارو نکن 

تا ابد ک آدم نمی‌مونه کنار مادرش ب هرحال تو باید ازدواج کنی مستقل بشی همسرت اگه آدم خوبی باشه خونه شوهر میشه بهتر جای دنیا برات

دوست من مثل شما ب مادرش وابسته بود طلاق گرفت زندگیشو الکی خراب کرد بخاطر وابستگیش چ زندگی و شوهر خوبی هم داشت 

نکن اینکارو

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

این دوست من 

شب تا صبح گریه میکرد 

زنگ میزد ب مادرش کم کم دخالتای مادرش شروع شد 

۶ ماه زندگی کردن کلا 

یا ازدواج نکنید یا اگر کردید دیگه تعصب ها وابستگی و...مجردی رو فراموش کنید شوهرت حوصله لوس بازی ندارن مطمعنی باش خسته میشه ب مرور

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی