2777
2789
عنوان

جنین ،زیبای

151 بازدید | 17 پست

چی تغذیه ای باعث زیبایی جنین میشه؟؟؟ چی کار باید کرد کلا؟؟ من سفیدم شوهرمم سفیده اما خودمم مامان بابام سفیدن اما ما بچه ها هرکدوم یه رنگی شدیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فقط ژن

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه یا به مامان میره یا بابا. 

من خودم مامان بابام سفیدن اما ما بچه ها هر کدوم یه شکل و یه رنگ متخلف شدیم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

پس چرا ما خواهرا هر کدوم یع شکل و ی رنگیم

شاید بر میگرده به جدتون مثلا یکی هست چشای بچش رنگیه ولی تو خانواده مال هیچکس رنگی نبود بعدا میفهمن پدر پدر پدربزرگش چشاش رنگی بوده

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
من به زیاد میخوردم و سیب. ماه های اخرم ویارم به انار این شد نتیجه🥰

جونم ماشاالله 

منم انار خیلی دوست دارم ولی حیف که دیگه فصلش نیست 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
شاید بر میگرده به جدتون مثلا یکی هست چشای بچش رنگیه ولی تو خانواده مال هیچکس رنگی نبود بعدا میفهمن پ ...

نه الان ابجی کوچیکم  پوستش خیلی تیره تر از من خیلی اما چشماش عسلیه ..اما من سفید چشم مشکی ابرو مشکی شدم .. میترسم  یه ژن بد باشه  دخترم خوشکل نشه

تا هفت نسل قبل تاثیر گذارن 

خب پس یه دعا بگین بخونم به نسل های قبل نره 😂😂چون مادر بزرگامون اصلا قشنگ نیستن