لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30706 عنوان جنین ،زیبای | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 17 پست چی تغذیه ای باعث زیبایی جنین میشه؟؟؟ چی کار باید کرد کلا؟؟ من سفیدم شوهرمم سفیده اما خودمم مامان بابام سفیدن اما ما بچه ها هرکدوم یه رنگی شدیم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1399/01/11 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30706 عمه خاله عمو بابابزرگ اینام ژنه دیگه. خدا نکنه به اینا بره.. حالا عمه مهم نیس اما به عمو دوست ندارم بره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25932 خب پس یه دعا بگین بخونم به نسل های قبل نره 😂😂چون مادر بزرگامون اصلا قشنگ نیستن یه چی میگم نریزید سرم من سوره حضرت یوسف رو رو سیب و پرتقال خوندم خوردم پسرم خدا رو شکر خیلی خوشگل شد «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 خب پس یه دعا بگین بخونم به نسل های قبل نره 😂😂چون مادر بزرگامون اصلا قشنگ نیستن 😂😂🤦♀️ کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞