2821
2789
عنوان

خسته شدم

280 بازدید | 12 پست

شوهرم آدم بدی نیست ولی هر وقت حسابش خالی میشه شروع میکنه به گیر دادن دل شکوندن  چند وقت پیش رفتیم برای خونه خرید مواد غذایی یکم مغزی جات کردیم  حدود دو تومن خرید خونه شد  دیشب حسابش صفر شد دوباره گیر داد که نباید خرید میکردیم یک سری چیزارو خودم خالی کردم اینا دنبال یک کاری هستم تو خونه انجام بدم از دست این وضعیت خلاص بشم کسی پیشنهادی داره دو تا بچه کوچیک دارم دلم میخواد خودم درآمد داشته باشم هر چند وقت یک بار کاسه چه کنم چه کنم دستمون نگیریم دلم میخواد دیگه از شوهرم خرجی نگیرم خیلی حرفاش  و رفتاراش آدم اذیت میکنه دوستان نظراتتون رو بگید میام میخونم 

باید اندازه جیبت خرج کنی مردا برنامه ریزی میکنن واسه پولشون مثلن عنقد باید اینجا بدم اونقد فلان جا بدم با این وضعیت بد اقتصادی اگه خارج از برنامه ذیزیشون خرج کنی غر میزنن

࿉᪣࿉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حق داره واقعا قیمت ها نجومی شده من واقعا دلم به حال شوهرم میسوزه خیلی کار میکنه و بعد خرج های الکی شکل میگیره 

گناه دارن درکش کن 

مردا جیبشون که پر باشه عزت نفس دارن 

ولی کار درست تو خونه هم گیر نمیاد من خیلی گشتم 

از یه جایی به بعد اگر نری خری  

این مغازه های سبزی خرد کنی برو س. بزن. مثلا برای دلمه پیچی. خرد کردن ترشی. اینا شاید کسی رو لازم داشته باشن. که تو خونه انجام بدی ببری تحویل بدی. 

وگرنه که باید بری دنبال کارمندی و فروشندگی و اینا. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
2824
2823
2791
2779
2792