2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تقدیم سمیه عزیزم

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزم ممنونم انشاا... یا امام زمان عج🌷🌷الهی مادرشون خوشحال بشه🌷🌷🌷

إن شالله حاجت روا شید عزیز .‌یادم رفت بیام تاپیک🙏 ..برای شما عزیزم آیت الکرسی و صلوات خوندم إن شالله به آرزوی دلتون برسید 🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

برای آناهید زیبام @آناهید98

آیت‌الکرسی و صلوات هدیه فرستادم 

الهی بحق امام زمان عج شما عزیز و تمام دوستان گرامی حاجت روا بشید😘😘😘🙏🌹🌹🌹

إن شالله حاجت روا شید عزیز .‌یادم رفت بیام تاپیک🙏 ..برای شما عزیزم آیت الکرسی و صلوات خوندم إن شالل ...

سلام عزیزم😍😍عزیزمیییی😚ممنونم. الهی حاجت روا بشی اجرت با سید الشهدا  

ممنونم ک دعا میکنی به حاجتم برسم🌷🌷

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
برای آناهید زیبام @آناهید98 آیت‌الکرسی و صلوات هدیه فرستادم  الهی بحق امام زمان عج شما عزیز و ...

ممنونم عزیزم این عروس اردیبهشتی مام دیگه تگ نمی شه باید برم دنبالش برگردم ریپش کنم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
تقدیم سمیه عزیزم

واییییییییییییییییبیییییییییییییییییییییییی

چه گلهای قشنگی 😘🥰

خیلی قشنگن صبح جمعه دلمو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه من عاشق روزم عاشق هااااا

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕