2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
@آلالهسرخ     عزیزم فردا نوبت شماست ان شالله امام زمان ظهور کنه ما از یاران واقعی ان حضر ...

سلام عزیزم ممنونم انشاا... یا امام زمان عج🌷🌷الهی مادرشون خوشحال بشه🌷🌷🌷

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قوربونت برم خانم معلم خانم معلمم گله گل اینقدر خانم معلم احساسات منو تحریک نکن من جنبه داریم ها میام ...

فدات عزیزم .. قربون ماچ شما عزیز دل 😍😘😘😘😘😘😘

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سمیه جان و سایر دوستان عزیز زیارت کننده که اینجا حضور دارند 

لینک زیارت امروز : 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4440394&slug=زیارت-روزانه-شهدا-روز-پنجاهم-سردار-شهید-عارف-حاج-علی-محمدی-پور-فیروزه-کویررفسنجا&postId=138693094

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزدل من خوبی عشقم؟ نفس منی ،دلم برای شما تنگ شده بود.خیلی خیلی خیلی عزیزی.من همیشه سربلندی تو ...

سلام عزیز دل .. من یک دنیا شرمنده تمام محبت های شما عزیزم هستم . الهی بالاترین  خیر دنیا و آخرت نصیب شما عزیزم 😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹

سمیه جان خوب هست ؟ اومدم معلم خصوصی شدم . لینک رو خودم می‌فرستم دیگه شما پشت در کلاس و مدرسه جا نمونی 🤗😘😘😘😍  

از گرما ذوب نشی زیر کولر میشینی و درست رو میخونی ⁦👩‍🏫⁩⁦👩‍🏫⁩🙋😍

حاجتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت رواااااااااااااااا باششیییییییییییییی ان شالله 3 قلو ...

ووووای  مرسیییییی عزیزممممممممممممممممممممممممممممم🤗😍

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
سلام عزیزم ممنونم انشاا... یا امام زمان عج🌷🌷الهی مادرشون خوشحال بشه🌷🌷🌷

علیک سلام عزیزم با وجود خانم هایی گلی مثل شما حتما مادر ایشون هم خوشحال می شه ان شالله همیشه هم خودشون هم مادرشون دلشون از ما شاد و راضی باشه 🌷🌹🤗🥰😘

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سمیه جان خوب هست ؟ اومدم معلم خصوصی شدم . لینک رو خودم می‌فرستم دیگه شما پشت در کلاس و مدرسه جا نمون ...

علیک سلام عزیز دلم معلم مهربونم تصمیم گرفته ام دیگه خودم هر روز سر وقت بیام همین الان داشتم ایت الکرسی رو می خوندم از مال دیروز یکمم مونده بود ان شالله اونقدر خدا به چشم دلت نور بده که همیشه تو راه شهدا و ائمه استفاده کنی 😘🥰🤗🌹🌷

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕