2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

خودم (نعیمه جون )😍😍الهی به خواستهات برسی 😊😊😊قرائت شد 

به همه ارزوهام به لطف دعای شما واقا امام حسین برسم 😘😘

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هفته بعد بیارم شیرینی پخش کنم به همتون 😂😂😂توازمون قبول شم الهی امین

😆😆😆😆😆😆

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خودم (نعیمه جون )😍😍الهی به خواستهات برسی 😊😊😊قرائت شد  به همه ارزوهام به لطف دعای شما واقا ...

الهی همه بچه هات عاقبت بخیر بشن الهی ازمون قبول شی شاسی بلند زیر پات باشه الهی یه عروس داماد نصیبت بشه روزی 100 نماز حاجت بخونی خداتو شکر کنی 

از یاران امام زمان باشی کلا تو زندگی خوشبخت باشی 

ذر ضمن 2 تا نعیمه داریم ماااا😁

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
الهی هنه بچه هات عاقبت بخیر بشن الهی ازمون قبول شی شاسی بلند زیر پات باشه الهی یه عروس داماد نصیبت ب ...

مرسی عشقی عشق 😍😍😍😍😍😍

منم برات کلی دعا میکنم 

الهی توهم یک شوهر تک نمونه بهترین ازهرنظر یک باشه که کنارش خوشبخت شی ودوقلودخترپسربدنیابیاری که دختر شبیه خوددت باشه پسرم کپ باباش 😅😅همه بگن خداچقدرشمارودوست داشته والله ❤❤❤❤❤❤

اون نعیمه اسم کاربریش کیه 😆😆😆

به پای من نمیرسه 😅😅😆😆

مرسی عشقی عشق 😍😍😍😍😍😍 منم برات کلی دعا میکنم  الهی توهم یک شوهر تک نمونه بهترین ازهرنظر ...

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه ارزو می کنم موهات هیچ وقت موخره نگیره هر وقت دستشویی لازم داری یه دستشویی تمیز کنارت باشه موهات تو دکلره و رنگ نسوزه 😘🌹

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
مرسی عشقی عشق 😍😍😍😍😍😍 منم برات کلی دعا میکنم  الهی توهم یک شوهر تک نمونه بهترین ازهرنظر ...

به نیت شما خوندم الهی زودتر خبر حاجت روایی تونو بدین

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
قرائت شد

عزیزم فردا نوبت شماست امیدورارم به تمام ارزوهات خواسته هات برسی مام برا رسیدنت دعا می کنیم 😘😘😘😘این بوس مال پسر گلته 😁🌷🥰🤗

هرکاری ام کردم نتونستم تگت کنم منشن نمی شی دیوه مجبور شدم ریپ بزنم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕