2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9964 بازدید | 1134 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش اومدی🤗😘

فدایت ..یادت نره ختم دوباره قرآن یا هر چی شد من پایم 🥰🥰🥰🥰🥰

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم بنویس. حاجتم شفای پدرو مادرم وسلامتی و سربلندیشونه میگی یه حاجت باشه این الان یه حاجته ؟؟؟ ی ...

بله گلم خیلی خیلی خوشحال شدم از اومدنت 🥰🤗

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

سلام.اسی عزیز.گلم منم هستم.فقط جسارتا این ختمی ک شما میگین مجربه؟با این ختم حاجت روا شدن؟اخه میگن ختم زیارت عاشورا خیلی سخته مخصوصا ختم چله استاد حق شناس.میگن اگه یه ذره این و اون ور شه باطل میشه چله.ولی میگن اگه درست و به جا انجام بدی حتما حاجت میگیری.من میخوام شرکت کنم عزیزم.پس لطفا اسم من و بنویسین.فقط لطفا خبرم کنین مرسی

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
سلام.اسی عزیز.گلم منم هستم.فقط جسارتا این ختمی ک شما میگین مجربه؟با این ختم حاجت روا شدن؟اخه میگن خت ...

گلم این چله اقای حق شناس نیست چون اون چله نماز داره و نیاز به نایب داره من اعمال اون رو خوندم چندتایی از ختمم رو شبیه مال اون کردم مثلا تو روز خونده بشه از چهارشنبه شروع بشه و نیت تک باشهکلا کسی که زیارت عاشورا بخونه دست خالی برنمیگرده یا حاجت می گیره یا یه اتفاق بدی که قراره بیفته به اذن خدا لغو می شه 

حاجت یکی از اعضای گروهم که تو تاپیک قبل می خونیم براورده شده اونم نیتش تک بود اعضای گروهرقبلی نیت زیاد کردن تو ایت تاپیک گفتم نیت تک باشه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

عزیزم اسم منم بنویس هر وقت تکمیل شد صدام کن

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23