2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

ممنون میشم اسم منو بنویسید. اگر بشه زودتر شروع کنیم بهتره.  من به نیت درست شدن زندگی مشترکم میخونم که یا جدا بشم یا درست بشه خیلی در عذابم تورو خدا دعام کنید خسته و سرگردونم 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون میشم اسم منو بنویسید. اگر بشه زودتر شروع کنیم بهتره.  من به نیت درست شدن زندگی مشترکم میخ ...

گلم چون اون یکی تاپیکم 26 تموم می شه برا همون اینا تاپیک بعد اون شروع می شه و اعضای اینجا تکمیل نشده بعد 20 ام اردیبهشت میرم سراغ یار جمع کردن ان شالله مشکلت حل می شه گلم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

ان شاءالله منم هستم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

نیلی من آمدم 🥰🥰🥰🥰

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔