2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
سلام عزیزم . والا چی بگم . میخام که یه نفر برگرده 

ان شالله برمی گرده روز خودت تگت می کنم خودت بیایی دوباره اونجا بگی اینجا تو لیست دیر گفتی منم این نی نی سایت یه جوری بعد چند ثانیه نمی شه نوشته رو ویرایشش کرد یوسف گم گشته باز اید به کنعان غم مخور 

با تو 3 نفر دنبال بازگشتن 😍

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم .من به نیت ثریا خانوم امروز خوندم.

میگم چطور 52نفر رو مدیریت میکنی گزارش دادناشونو؟

من ک دیوونه شدم 40نفر نمیان همشون گزارش بدن هی تگ میکنم باز نمیان   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام عزیزدلم .من به نیت ثریا خانوم امروز خوندم. میگم چطور 52نفر رو مدیریت میکنی گزارش دادناشونو؟ م ...

از اول باهاشون عهد کردم گفتم صفحه اول رو بخونید از 3 روز یه بار خبر بدین حداقل 3 بار گفتم هرکی منصرف شده بره که 3 نفر رفتن 

البته یکم ختم بگذره بچه ها راه بیفتن قفل می کنم هرکی روزش باشه تگش می کنم قفل می کنم و بیان چیزی ذو که من تگ کردم لایک کنن بعد کاملا معلوم می شه کبا نبودن 

اول گروهمم اون یکی گروهم تشکیل دادن چون امتحانشون رو پس دادن بعد 14 روز جدید ها رو هی تگ می کنم کحایین باید حواب بدن😊

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
من خوندم امروز  میخوام حاجتمو تغیر بدم حاجتم شفای خودمه شفا پیدا کنم و خوب بشم

گلم  روز خودت تگت می کنم خودت بیایی دوباره اونجا بگی اینجا تو لیست دیر گفتی منم این نی نی سایت یه جوری بعد چند ثانیه نمی شه نوشته رو ویرایشش کرد

صدقه هم یادت نره

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
از اول باهاشون عهد کردم گفتم صفحه اول رو بخونید از 3 روز یه بار خبر بدین حداقل 3 بار گفتم هرکی منصرف ...

منم ارهمون اول اعلام کردم بایدگزارش بدن ولی هیچ  نمیان   

خستم کردن دیگه .ادم ک نمیتونه هی لیست بنویسه 

اگه نخونن چن تاشون چی میشه ؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
گلم  روز خودت تگت می کنم خودت بیایی دوباره اونجا بگی اینجا تو لیست دیر گفتی منم این نی نی سایت ...

باشه عزیزم

ن صدقه رو قبل خوندن زیارت انداختم

خودمم نیت کردم

گفتم حاجتم سلامتی باشه و شفا پیداکنم..

گفتم بیام اینجام بگم ک تغیرش دادم😊

باشه عزیزم ن صدقه رو قبل خوندن زیارت انداختم خودمم نیت کردم گفتم حاجتم سلامتی باشه و شفا پیداکنم. ...

ان شالله هر 3 تا ارزوت براورده بشه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم ارهمون اول اعلام کردم بایدگزارش بدن ولی هیچ  نمیان     خستم کردن دیگه .ادم ک نم ...

حالا ننیدونی من تو گروها که میرم یهو می بینمشون میگن 😠😡 کجایین بیایین اعلام کنین عین یه ناظم بد میارمشون همین آناهید رو چند بار خط کش زدم گفتم دستتو بیار 

اون تهرانم رو خدا کمک کرد پیداش کردم چون حذف کاربری شده بود اسمش قبلش یه جیز دیگه بود یکی بود انشرلی اصلا تگ نمی شد یه روز اونقدر تو دعواهای زن و شوهری رفتم اخرش پیداش کردم 

هرچی زحمت بکشم خدا می بینه شاید حاجتمو سریع بده اونقدر تو نی نی سایت ام که چشام چپ شده 😑

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕