2777
2789
عنوان

فراموش میکنه ؟

93 بازدید | 11 پست

اگه تو یه رابطه به پسر خیلی محبت کنی ،از همه لحاظ ، چه با خریدن لباس و کفش و چیزای گرون قیمت به عنوان کادو  چه لفظی چه اینکه براش صبحونه و ناهار ببری سرکارش یا مثلا به فکر ریزش موش باشی و بری کلی شامپوهای تقویتی بگیری ،خلاصه از اینجور محبتا .اینارو مثال زدم که بگم در این حد بودم .و اینکه همیشه اشتباهاتشو ببخشی و بهش بی احترامی نکنی .....اما اگه این پسر بگه خسته شدم برو نمیخوامت ..و کات کنه ..... به نظر شما روزی میرسه که یاد کارایی که براش کردم بیفته ؟ این آقا که من باهاش بودم خیلی لجباز بود و تا حالا خیلی رفته و برگشتهو پذیرفتمش اما حالا دو ماهِ رفته ولی من نمیگم برمیگرده یا نه فقط میخوام بدونم من و محبتایی که این همه وقت واسش کردم و یادش میره فراموش میکنه یا نه ؟؟ لطفا اگه تجربه ای داشتید بهم بگید این رفتارش برام عادی شدی و میگم با هر کی هست خوشحال باشه چون اون دخترم یکی مثل من فرقی نداره اگه باهم شادن بزار باشن حتما اون چیزی داشته که من نداشتم اما من فقط میخوام از ذهنش پاک نشم و هر از گاهی یادِ منم بیفته .به نظر شما فراموش میکنه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو نمیدونم ولی تو تا عمر داری میسوزی😂😂

همه همین و میگن ولی من حلال کردم ،انقدر بهم بدی کرد و باهام بازی کرد و ولم و کرد و برگشت ،الان فقط میگم برنگشتم نگشت ولی هر از گاهی یادش بیفتم 

همه همین و میگن ولی من حلال کردم ،انقدر بهم بدی کرد و باهام بازی کرد و ولم و کرد و برگشت ،الان فقط م ...

وای برگشت باید بزنی تو دهنش و شماره حساب بدی بهش 

به غیر این تف بنداز صورتش

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
برای چی گفت دیگه نمیخوامت؟ اتفاقی پیش اومد؟ 

نه گفت دوست دخترای قبلیم مثل تو نبودن گفت تو خیلی گیر میدی به مجازی و اینکه تو کارام سرک میکشی .... میگفت من تو تلگرام تو گروه با دختر چت میکنم اما با کسی نیستم ، کلا همه فامیلاش میگن باهمه دخترا راحتِ و این رفتارو بد نمیدونه ... من به این چیزا حساس بودم همیشه میگفت تحمل نمیکنی برو .منم میرفتم اما بعد چند وقت زنگ میزد میگف اخلاقات و درست کن باهم بمونیم ولی باز یه چیزی میگفتم بهونه میکرد میرفت دوباره میومد ..... میگفت تو ادم نمیشی ... همه رو مینداخت گردن من .من میدونم با کسی هست ولی به من میگه نه ، الانم حرفم همینِ اگه بااون ارامش داره بمونن باهم انشالله همیشه شاد باشن ولی هر از گاهی یاد منم بیفته .نمیخوام از من ب عنوان یه ادم بد یاد کنه 😢😢😢

نه گفت دوست دخترای قبلیم مثل تو نبودن گفت تو خیلی گیر میدی به مجازی و اینکه تو کارام سرک میکشی .... ...

مردها از اینکه کسی کنترلشون کنه، پرس و جو کنه و سرک بکشه تو کارشون، به شدت عصبانی میشن، ان شاءالله برای همسرت سعی کن وانمود کنی کاری به کارش نمیکنی، هر کاری هم خواستی بکنی نامحسوس انحام بده جوری که فمر نکنه تو کارش تجسس میکنی عزیزم. 

هرچه خدا بخواهد همان می شود.