2777
2789
عنوان

دلم برا بازار رفتن و خرید تنگه😭

107 بازدید | 8 پست

توروخداااااا رعایت کنیننن من الان دوماهه قرنطینم ولی خیلی دوس دارم برم بیرون خرید کنم ولی ممکنه کرونا داشته باشم ب بقیه انتقال بدم بضیا بیشورن هی میرن خرید الهیییییییی کوفتتون شه تو خونه بمونین ویروس بره دیگه اه

از طرفیم بابام سنش بالاس بیماری زمینه ای داره اصن رعایت نمیکنه ب حرفمون گوش نمیده دلش بگیره میره ی چرخ میزنه ماهم تا برگرده از نگرانی میمیرممم😭😭البته الان چن روزه جلوشو گرفتیم نمیره تو خونه بمونین بقیه مریض نشن واقعن از دست دادن عزیزامون خیلی سخته درک کنید مرسی اه

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

اه🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز میدونم خیلی سخته ولی توروخدا ناشکری نکنید

اگه همین‌الان خدای نکرده با حال بد روی تخت بیمارستان بودین بهتر بود یا الان که توی خونه نشستین؟؟؟؟؟ خواهشا به خودتون تلقین نکنید و انقدر هم به بازار و این چیزها فکر نکنید....

دیشب اخبار گفت ممکنه تا دو سه سال درگیر باشیم.... نمیدونم اینو کجای دلم بزارم....

خواهشا صبور باشیم🙏🙏🙏🙏🙏

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
کلا از ۲ ام اسفند کرونا تو ایران اومد. چطوری شما ۲ماهه قرنطینه ای؟!!!

قبلش نمیرفتم خاستم برا عید برم خرید ک اینجوری شد

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
دوست عزیز میدونم خیلی سخته ولی توروخدا ناشکری نکنید اگه همین‌الان خدای نکرده با حال بد روی تخت بیما ...

😁😁ن باو ناشکری نمیکنم

خدایا شکرت ک سالمیم😍