سلام .دوستان من با نامزدم به خاطر گذشتم به مشکلی خوردیم من درباره گذشته چیزی نگفته بودم ولی ایشون حالا متوجه شدن و اون مرداشناست .الان داریم برای بهبود رابطه تلاش میکنیم ولی سوالی داره که توقع داره من راه حل بهش بگم اونم اینه چطوری وقتی اون مرد رو میبینه سرشو بالا بگیر و چطوری برخورد کنه ؟ که باعث نشه عصبی بشه و تلاش هامون برای بهبود رابطه هدر نر؟
ما هر دو میخوایم براش تلاش کنیم ولی چطور گذشته برای ایشون قابل تحمل بشه و جلوی اون فرد حس بدی نداشته باشه رو نمیدونیم .الان من چه پیشنهادی میتونم بدم راهنماییم کنید لطفا؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من کل گذشته امو ریختم جلو برا شوهرم اونوق بجای تشکر بخاطر صداقتم ازش به عنوان حربه ی تهدید استفاده کرد.یبار ی وکیلی بهم گفت تو گذشته یعنی قبل ازدواج هر کسی هر کاری کرده لزومی نداره اصلا به طرف بگه چچون بهش ربطی نداره برسه ک بخاد عصبی بشه بخاطرش.
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
خدای مردا خیلی مغرور هستن من نامزد کردم نامزدیم لهم خورد بلافاصله باشوهرم نامزد کردم نامزد قبلیم اومد یعقه شوهرمو گرفت که تو زیر پاش نشستی منو ول کرد حالا از زندگیش برو بیرون شوهرم کلا باهاش قطع رابطه کرده پسر عمه اشه منم نمیرم الان هفت ساله رابطه نداریم فقط سلام با خونوادش خودش نه
تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
ای خاهر مثل منی باور میکنی بعد ده سال شوهر من هنوز شک داره؟ دیروز میگفت تو یه پخی داری که گوشیتو م ...
اونوق بعد گفتن همه چی هز طرف من گف تو از گذشته ی من هیچی نپرس و ببخش .منم گفتم باشه الات میگه من کی همچین حرفی زدم من چیزی ندارم ک بدونی..ولی هزار درصد مطمئنم یه چیزی داره تو گذشته اش
هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .