2777
2789
عنوان

شک همسر

198 بازدید | 14 پست
سلام .دوستان من با نامزدم به خاطر گذشتم به مشکلی خوردیم من درباره گذشته چیزی نگفته بودم ولی ایشون حالا متوجه شدن و اون مرداشناست .الان داریم برای بهبود رابطه تلاش میکنیم ولی سوالی داره که توقع داره من راه حل بهش بگم اونم اینه چطوری وقتی اون مرد رو میبینه سرشو بالا بگیر و چطوری برخورد کنه ؟ که باعث نشه عصبی بشه و تلاش هامون برای بهبود رابطه هدر نر؟
ما هر دو میخوایم براش تلاش کنیم ولی چطور گذشته برای ایشون قابل تحمل بشه و جلوی اون فرد حس بدی نداشته باشه رو نمیدونیم .الان من چه پیشنهادی میتونم بدم راهنماییم کنید لطفا؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من کل گذشته امو ریختم جلو برا شوهرم اونوق بجای تشکر بخاطر صداقتم ازش به عنوان حربه ی تهدید استفاده کرد.یبار ی وکیلی بهم گفت تو گذشته یعنی قبل ازدواج هر کسی هر کاری کرده لزومی نداره اصلا به طرف بگه چچون بهش ربطی نداره برسه ک بخاد عصبی بشه بخاطرش.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

خدای مردا خیلی مغرور هستن من نامزد کردم نامزدیم لهم خورد بلافاصله باشوهرم نامزد کردم  نامزد قبلیم اومد یعقه شوهرمو گرفت که تو زیر پاش نشستی منو ول کرد حالا از زندگیش برو بیرون شوهرم کلا باهاش قطع رابطه کرده پسر عمه اشه منم نمیرم الان هفت ساله رابطه نداریم فقط سلام با خونوادش خودش نه 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
من کل گذشته امو ریختم جلو برا شوهرم اونوق بجای تشکر بخاطر صداقتم ازش به عنوان حربه ی تهدید استفاده ک ...

اشتباه کردی گفتی

دوس پسر یه بنده خدایی میگفت

اگه کاری کرده باشید پیش شوهرتون نگین .اصلا بگین مریم مقدسین.

جز راست نباید گفت.هر راست نشاید گفت

اصلا از گذشته تون هیچی نگین

مردا صداقت نمیفهمن

بعدا منت میزنن .و شک میکنن

اشتباه کردی گفتی دوس پسر یه بنده خدایی میگفت اگه کاری کرده باشید پیش شوهرتون نگین .اصلا بگین مریم ...

اره دقیقا..من به گوه خوری افتادم دیگه هیچوقت نمیخام با هیچکس صادق باشم چون بدجور ضربه خوردم ابروم رفت

اره دقیقا..من به گوه خوری افتادم دیگه هیچوقت نمیخام با هیچکس صادق باشم چون بدجور ضربه خوردم ابروم رف ...

ای خاهر مثل منی

باور میکنی بعد ده سال شوهر من هنوز شک داره؟

دیروز میگفت تو یه پخی داری که گوشیتو من اومدنی میبری یه صفحه ی بعد

دوروزم باهاش قهر کردم ...

ای خاهر مثل منی باور میکنی بعد ده سال شوهر من هنوز شک داره؟ دیروز میگفت تو یه پخی داری که گوشیتو م ...

اونوق بعد گفتن همه چی هز طرف من گف تو از گذشته ی من هیچی نپرس و ببخش .منم گفتم باشه الات میگه من کی همچین حرفی زدم من چیزی ندارم ک بدونی..ولی هزار درصد مطمئنم یه چیزی داره تو گذشته اش

همه یه رازی دارن

ولی مردا شکاکن وحسودن

من بعد۱۰ سال تازه یه ماه پیش فهمیدم شوهرم اعتماد به نفس منو گرفته

من ازون خیلی سر بودم.ولی پدر مادرم پشت سرم نبودن.به خاطر این کم آوردم

هم سوادم زیاده هم خوشگلم هم هنرای دیگه دارم.

ولی بازم شک داره.بهش گفتم اگه ادامه بدی به این رفتارت میرم خودمو از ساختمون پرت میکنم.