2777
2789

پرده خونه منم همینجوریه...هرررکی دیده میگه خیلی ساده و شیکه..دیگه الان والانه یالانه چیه .اونا از مد افتاده..کتیبه پرده کامل از مد افتاده

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکسشو بفرسی ؟؟🤗

هرکار میکنم رو عکس میزنم که بره تو گالری نمیشه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اون چاپی ها کیفیت ندارن برای شستشو باید خیلی مراقب بود جنسشون هم به درد نمیخوره این نظرات پرده دوز ب ...

منم از نزدیک ندیدم این مدل پرده هارو از دور به نظر قشنگ میاد ولی از نزدیک خدا داند. چاپه دیگه 

پرده خونه منم همینجوریه...هرررکی دیده میگه خیلی ساده و شیکه..دیگه الان والانه یالانه چیه .اونا از مد ...

واااای خیلی باکلاسهههههه میشه ی عکسه کلی بدی عاشقش شدم❤😍😍😍😍

وااااای خیلیییییی خوشگلهههههه❤❤😍😍😍😍 خیلی دوسش داشتمممم چقد پولش شد؟؟

دوتا پرده و میله و اینا همچی نهصد فقط اون پارچه قهوه ای از خودم بود برا پرده ی قبلیم بود

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
منم خیلی دوس دارم..ب نظرت برا حال اینا زشت میشه بزنم ؟؟ اخه من مستاجری قراره برم.گفتم این پرده ها سا ...

از دور قشنگه ولی از نزدیک کیفیت چاپ معلوم نیست اگه میتونی بزار بعد کرونا خرید حضوری انجام بده کیفیت کار رو هم ببین.منم گذاشتم برا بعد.

وااای یعنی عاشقش شدممممم کلا خونت خیلی باکلاسه مبارکتتتت باشه حتما از اینا میخرم.😍😍😍😍

قربونت برم من..چشمات قشنگ میبینه...اره منم خیلی دوست داشتم و گرفتم...خونه خودته قابلتو نداره

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  
از دور قشنگه ولی از نزدیک کیفیت چاپ معلوم نیست اگه میتونی بزار بعد کرونا خرید حضوری انجام بده کیفیت ...

اره عزیزم.الان فقط دنبال پرده اینام.چون قراره برم مستاجری.گفتم ی چیزی بگیرم ک هم ساده باشه هم قشنگ ..اینارو دیدم از ایما خوشم اومد.