2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا؟؟ ب نظرم خیلی ساده و خوبه ک ☹

مدلی ک شما فرستادیو نگفتم ک مدلی ک یکی از دوستان فرستادن دو تیکه بود زرد و توسی.من اتفاقا تو فکرش بودم از دیجیکالا از اینا سفارش بدم برا اتاق خواب خیلی هم زیباست ولی از نزدیک ندیدم این مدلارو ببینم چاپش چطوریه یکم رو این دو دل بودم ک نکنه چاپش خوب نباشه وگرنه خیلی خوبه مخصوصا ک با رو تختی و دکور اتاق ست باشه

طرحشو نمیگمااا مدلشو گفتم ب نظرم‌ جدید اومد🙄

پانچ قشنگ میشه ساده و شیک منم پرده خونمو عوض کردم پانچ کردم الان عالی شد

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مدلی ک شما فرستادیو نگفتم ک مدلی ک یکی از دوستان فرستادن دو تیکه بود زرد و توسی.من اتفاقا تو فکرش بو ...

منم خیلی دوس دارم..ب نظرت برا حال اینا زشت میشه بزنم ؟؟ اخه من مستاجری قراره برم.گفتم این پرده ها سادس نصبش اینا 

اصلا قشنگ نیست 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
مدلی ک شما فرستادیو نگفتم ک مدلی ک یکی از دوستان فرستادن دو تیکه بود زرد و توسی.من اتفاقا تو فکرش بو ...

اون چاپی ها کیفیت ندارن برای شستشو باید خیلی مراقب بود جنسشون هم به درد نمیخوره این نظرات پرده دوز بود 

جنسشون واقعا چرت بود