jojozeshte مدیر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 عنوان عکس پرده | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 66 پست بچه ها این مدل پرده قشنگه ؟؟ مده یا از مد افتاده؟؟ 1399/01/11 | 01:30 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 نه ساده اش مده بدون طرح من فقط مدلش منظورم بود..وگرنه طرخشو خودمم نمیدوستم
fatemefati عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 830 پرده خونه منم همینجوریه...هرررکی دیده میگه خیلی ساده و شیکه..دیگه الان والانه یالانه چیه .اونا از مد افتاده..کتیبه پرده کامل از مد افتاده متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11152 میشه عکسشو بفرسی ؟؟🤗 هرکار میکنم رو عکس میزنم که بره تو گالری نمیشه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 من خوشم اومد هم طرحش هم مدلش👌 مدلشو بخاطری ک ساده بود گفتم..چون واسه مستاجری اینا خوبه
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 هرکار میکنم رو عکس میزنم که بره تو گالری نمیشه یعنی چی؟؟🙄
برگ_آبی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 7282 برای منم لطفا پرده آشپزخونه بگیدحال ما مستطیل است یه نیمه مستطیل آشپزخونه ست که پنجره ودر به تراس داره نمی دونم چی براش خوبه تقریبا اندازه ش شبیه عکس اسی هست
mamabasena عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 4647 اون چاپی ها کیفیت ندارن برای شستشو باید خیلی مراقب بود جنسشون هم به درد نمیخوره این نظرات پرده دوز ب ... منم از نزدیک ندیدم این مدل پرده هارو از دور به نظر قشنگ میاد ولی از نزدیک خدا داند. چاپه دیگه
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 پرده خونه منم همینجوریه...هرررکی دیده میگه خیلی ساده و شیکه..دیگه الان والانه یالانه چیه .اونا از مد ... واااای خیلی باکلاسهههههه میشه ی عکسه کلی بدی عاشقش شدم❤😍😍😍😍
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 اینه عزیزم وااااای خیلیییییی خوشگلهههههه❤❤😍😍😍😍 خیلی دوسش داشتممممچقد پولش شد؟؟
fatemefati عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 830 واااای خیلی باکلاسهههههه میشه ی عکسه کلی بدی عاشقش شدم❤😍😍😍😍 متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11152 وااااای خیلیییییی خوشگلهههههه❤❤😍😍😍😍 خیلی دوسش داشتمممم چقد پولش شد؟؟ دوتا پرده و میله و اینا همچی نهصد فقط اون پارچه قهوه ای از خودم بود برا پرده ی قبلیم بود خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
mamabasena عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 4647 منم خیلی دوس دارم..ب نظرت برا حال اینا زشت میشه بزنم ؟؟ اخه من مستاجری قراره برم.گفتم این پرده ها سا ... از دور قشنگه ولی از نزدیک کیفیت چاپ معلوم نیست اگه میتونی بزار بعد کرونا خرید حضوری انجام بده کیفیت کار رو هم ببین.منم گذاشتم برا بعد.
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 وااای یعنی عاشقش شدممممم کلا خونت خیلی باکلاسه مبارکتتتت باشه حتما از اینا میخرم.😍😍😍😍
fatemefati عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 830 وااای یعنی عاشقش شدممممم کلا خونت خیلی باکلاسه مبارکتتتت باشه حتما از اینا میخرم.😍😍😍😍 قربونت برم من..چشمات قشنگ میبینه...اره منم خیلی دوست داشتم و گرفتم...خونه خودته قابلتو نداره متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون
jojozeshte مدیر استارتر عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4290 از دور قشنگه ولی از نزدیک کیفیت چاپ معلوم نیست اگه میتونی بزار بعد کرونا خرید حضوری انجام بده کیفیت ... اره عزیزم.الان فقط دنبال پرده اینام.چون قراره برم مستاجری.گفتم ی چیزی بگیرم ک هم ساده باشه هم قشنگ ..اینارو دیدم از ایما خوشم اومد.