2821
2789
با این استرس و اضطراب مقابله کن بذار تموم شه 

چطووووری؟ انقد فشار اوردم به خودم ک اعصابم داغونه.چرا باید زندگی اینجوری باشه ک ادم ازش سیر بشه.داشتم زندگیمو میکردم یهو چش باز کردم دیدم بله رو گفتم فقط دو هفته اول خوب بودم اونم خنثی.الانم ک هفت ماه گذشته همش فکرای منفی همش نا امیدی همش دلشوره همش ترس از آینده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی سخته این دوره که همه لذت می برن یه جور حلش کن 

واسه من بدترین دوران زندگیمه بدتررررررین.همش دعواااا همش بحث همش استرس همش نگرانی .شب ک میشه ارومم دوس ندارم صبح بشه .صب ک پا میشم استرس بدنمو میگیره ک الان زنگ میزنه بهم برم بیرون باهاش .طاقتم نمیاد باهاش تنها باشم یا برم بیرون.حوصله حرف زدن ندارم باهاش از هیچیش خوشم نمیاد

چطووووری؟ انقد فشار اوردم به خودم ک اعصابم داغونه.چرا باید زندگی اینجوری باشه ک ادم ازش سیر بشه.داشت ...

اگه قصد زندگی و ادامه داری در مورد احساساتت بهش چیزی نگو مردا یادشون نمی ره 

اگه قصد زندگی و ادامه داری در مورد احساساتت بهش چیزی نگو مردا یادشون نمی ره 

مجبورررررم ب ادامه زندگی.فقط بخاطر مادرم.چون اگه ی درصد بگم طلاق مامانم زنده نمیمونه.استرس و اضطراب براش خوب نیس.فقط هم بخاطر مامانم ازدواج کردم انقد ک‌ گفت عروس شو ک من سرمو راحت بزارم زمین .شوهرمم ک اومد خواستگاری گفتن خوبه خوبه خانواده داره ولی من علاقه نداشتم گفتم نه گفتن بعدش علاقه میاد .الان ک هفت ماهه من دارم روز ب روز بدتر میشم.بخدا موندم چکار کنم دارم روانی میشم.زندگیم مختل شده حوصله هیچکس و هیچی رو ندارم.از همه چی زده شدم

مجبورررررم ب ادامه زندگی.فقط بخاطر مادرم.چون اگه ی درصد بگم طلاق مامانم زنده نمیمونه.استرس و اضطراب ...

حالا که اینطوره شروع کن به دیدن نکات مثبت اون روی خودت کار کن انگار تازه می خوای باهاش اشنا بشی

دوس ندارم سمتم بیاد و ببینمش ازش فراریم .دنبال بهانه هستم ک زنگ بزنم بگم نه نمیتونم بیام.مادرشوهرم ندارم فقط پدرشه و خودش دوس ندارم برم خونشون خیلی اذیت میشم وقتی میرم اونجا طاقتم نمیاد.منم دوس دارن کار ب کارم ندارن خداییش ولی من نمیدونم چ مرگمه نمیتونم کنار بیام نمیتونم مثبت فک کنم به خوبیاش اصلا هیچیش ب چشمم نمیاد.من اگه نتونم کنار بیام اگه نتونم حسمو عوض کنم نمیزارم ب عروسی برسم خودمو راحت میکنم ی جوری

باهات مهربون نیست؟

چرا خیلی مهربونه محبت میکنه خرج میکنه خیلی داره صبوری میکنه با این اخلاق و رفتارم و میدونم مشکل از خودمه و اونم داره عذاب میکشه ولی نمیدونم چرا اینطوریم. من مجردیم ی دختر شادو سرحالی بودم همش میختدیدم خودم مشاوره میدادم به دوستام ک مشکل داشتن با شوهرشون ولی الان خودم موندم تو گل نمیتونم دربیام.انگار افسردگی گرفتم

امشب انقد روم فشاره ک دلم میخواد برم ی چیزی بخورم دنیا رو فراموش کنم برم تو کما ی چند ماه آروم بشم.امروز روزه گرفته بودم از حضرت ابالفضل با گریه خواستم ی مهری از این بندازه تو دلم دیگه خسته شدم از تظاهر.کم اوردم 

[QUOTE=130444405]چرا خیلی مهربونه محبت میکنه خرج میکنه خیلی داره صبوری میکنه با این اخلاق و رفتارم و میدونم مشکل از

ببخشید می پرسم قبلا کسی و دوست داشتی ؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش