2777
2789
[QUOTE=130444405]چرا خیلی مهربونه محبت میکنه خرج میکنه خیلی داره صبوری میکنه با این اخلاق و رفتارم و ...

اره ولی فقط دوستی بوده ن واسه ازدواج.خیلی هم دوس داشتم طرفمو خیییییلی ی روز قبل عقدم کات کردم .الان کمتر بهش فک میکنم سعی میکنم فک نکنم.از خدا خواستم حس تتفر بده بهم تا شوهرمو بتونم خواسته باشم.من مجردیم فوق العاده آدم احساسی بودم ولی الان فوق العاده سرد و بی احساسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مجردیم اگه با کسی دوس بودم در حد دوستی بوده فقط و سرگرمی نه ازدواج.بعد ازدواج دیگه دور همه اینارو خط کشیدم گفتم دیگه شوهر دارم فقط شوهرم .ولی انگار تمام بدنم و مغزم یخ زده هیچ حسو شوری ندارم انگار مرده متحرکم 

اره ولی فقط دوستی بوده ن واسه ازدواج.خیلی هم دوس داشتم طرفمو خیییییلی ی روز قبل عقدم کات کردم .الان ...

نمی خوام ناراحتت کنم ولی کاش یه فاصله ایی می نداختی بین عقد و کات کردنت به خودت فرصت ندادی 

نمی خوام ناراحتت کنم ولی کاش یه فاصله ایی می نداختی بین عقد و کات کردنت به خودت فرصت ندادی  ...

باور میکنی یهو شد ینی ی خواستگاری ۳روزه ک خودمم نفهمیدم اصن نمیخواستم بله بگم ولی نمیدونم چی شد انگار لال شده بودم.خودمم قبول دارم ک کارم اشتباه بوده حرفتو قبول دارم عزیزم.

باور میکنی یهو شد ینی ی خواستگاری ۳روزه ک خودمم نفهمیدم اصن نمیخواستم بله بگم ولی نمیدونم چی شد انگا ...

الان هم راه داره حالا که خدا رو شکر پسر خوبیه برو پیش یه روانشناس خوب (خوبش خیلی مهمه چون همه روانشناسا نمی تونن راه کار خوب بدن ) ازش کمک بگیر از صفر شروع کن هر چی از قبل در این مورد تو ذهنت بریز بیرون انشالله درست میشه یه لحظه می بینی چقدر هم دوسش داری فقط اینکه خودت بخوای 

الان هم راه داره حالا که خدا رو شکر پسر خوبیه برو پیش یه روانشناس خوب (خوبش خیلی مهمه چون همه ر ...

خودم میخوام ولی نمیتونم تمام ذهنم فکرای منفیه .من شهرستانم اینجا هم روانشناس خوب نداره.الانم با این وضعیت نمیشه برم مشهد مشاور خوب

خودم میخوام ولی نمیتونم تمام ذهنم فکرای منفیه .من شهرستانم اینجا هم روانشناس خوب نداره.الانم با این ...

تلفنی نمی تونی کسیو پیدا کنی یه سری روانشناسا تلفنی هم کار می کنن.   اینقدر هم نگو نمیتونم خودتو رها کن نه سفید نه سیاه 

تلفنی نمی تونی کسیو پیدا کنی یه سری روانشناسا تلفنی هم کار می کنن.   اینقدر هم نگو نمیتونم خودت ...

نمیشناسم تلفنی.دوس دارم خودمو رها کن بخدا قسم بعضی وقتا انقد فشار میارم به خودم ک دستامو انگشتای دستم درد میگیرن از فشاااار.هی میخوام خودم باشم میخوام تلقین نکنم ک نمیشه میخوام مثبت اندیشی کنم نمیدونم چرا کم میارم

راستی معذرت میخوام ازت.تو خودت تاپیک زده بودی ک خسته ای منم سر درد و دلم واشده بود بیشتر خستت کردم.ب ...

نه اتفاقا می خواستم ذهنم منحرف شه که شد دستت درد نکنه