2777
2789
عنوان

برنامه ورزش در قرنطینه‌

121 بازدید | 7 پست

وای خدا ترکیدم تو این قرنطینه😭 باشگاهی جایی باز نیست حداقل خودمونو نجات بدیم. این باشگاهی که میرفتم و کارشون خیلی بازدهیش بالا بود میخوان از اون خداتومنی که میگیرن بگذرن و اگه داوطلب زیاد بود تو یه کانال اموزش و تمرین رایگان بذارن. من از 3تا مربیاش خیلی نتیجه گرفتم تو رو خدا اگه پایه اید بیاید زیاد شیم هم با هم وزن کم کنیم هم الکی پول خرج نکنیم😭😭 ایدی تلگرامش : @DailyexerciseN

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه female fitness دانلود کن

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

من الان رو دوچرخه م هر شب ورزش میکنم حیف تلگرام ندارم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
برنامه female fitness دانلود کن

بازار داره؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲