2777
2789
من عاشق حضرت عباسم .یه مسجدش همسایمونه همیشه حس میکنم مثل برادر بزرگترم بهش تکیه کردم .السلام علیک ی ...

ایشالله حضرت عباس همیشه پشت و پناهت باشه عزیزم💙💜💖💛💚

بگو

تولد داداشم بابام مشهد بوده

تولد داداشم  زنعموم ک خاله کوچیکم میشه شب ب مامان نفت نمیده بریزه بخاری

میبینه ک سرما نمیتونه تحمل کنه خونه باباش هم نصف شب نمیتونه بره با اون حالش و نوزاد ی روزه

میره چوب میاره روشن میکنه

منوکسید کربن باعث میشه داداشم تب کنه

6روز تو الکل نگه میدارن تا تبش بخوابه

میگه زن تازه زایمان کرده شیش روز رو کاشی بیمارستان بودم

منوکسید باعث شده بود داداشم نتونه راه بره

همین خالم هم هی زخم زبون میزده ب مامان

بابام تو حرم حضرت معصومه ب انام رضا گفته بود یا شفا بده یا بمیران ک میگفت سرنماز بودم دیدم ب ظریح تکیه داد بلند شد راه افتاد

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولد داداشم بابام مشهد بوده تولد داداشم  زنعموم ک خاله کوچیکم میشه شب ب مامان نفت نمیده بریزه ...

وای بدنم لرزید خالت چطور تونسته اینکارو کنه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
وای بدنم لرزید خالت چطور تونسته اینکارو کنه

مامان میگه مادرشوهرم ک خالم هست تو نامزدیم فوت کرد خواهرشوهر هم نداشتم ک اذیتم کنن بجای اونا خواهرم تا میتونست بهم بدی کرد

ببین خالم از چند جهت فامیلمون هست

تنها این نیست ک یکبار هم مامان میگه گریه میکرده داداشم تو حیاط

عموم اومده از گهواره انداخته زمین

میگفته صداش میاد خونه ما

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
مامان میگه مادرشوهرم ک خالم هست تو نامزدیم فوت کرد خواهرشوهر هم نداشتم ک اذیتم کنن بجای اونا خواهرم ...

وای نههههه😣😣😣😣😣😣😣😣

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

من پسرم یک سال ونیمه بود یخ یخساز درسته قورت داد بعد تو گلوش گیر کرد هرچی تلاش کردیم در نیومد تا اینکه دیگه بدنش بیحس شد و دیگه دست وپاش بیحرکت شد .منم که دیگه نا امید شد دست از تقلا برداشتم ونشستم روی زمین و اسم حضرت رو صدا زدم یدفعه شوهرم صدام زد وگفت یخه افتاد بیرون بچه ای که بدنش شل شده بود خوب شد.بعد من هی فکر میکردم چکاری کردم که اینجور بچم نجات پیدا کرد بعد یادم افتاد صبح که از خواب بیدار شدم چون تولد حضرت عباس(ع)بود یخورده حدیث در فضائلش از نت گرفته بودم وفرستادم گروهها.گفتم قربونش برم که اینقدر با وفاست.وای نمیتونی باور کنی چه صحنه ایه بچت جلو چشمت جون بده .خدا نصیب هیچ مادری نکنه به حق باب الحوائج

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
من پسرم یک سال ونیمه بود یخ یخساز درسته قورت داد بعد تو گلوش گیر کرد هرچی تلاش کردیم در نیومد تا این ...

قربون حضرت بشم😍 

عزیزم میشه تعریف کنی؟!💙💜💖💛💚

چشم، ما ترکها خیلی حضرت عباس رو دوست دارم،خواهرم باردار بود ودکتر گفت ممکنه بچه هاش مشکل داشته باشن پدر م متوسل شد به حضرت عباس خدا روشکر حاجت  گرفتیم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave