2777
2789
من پسرم یک سال ونیمه بود یخ یخساز درسته قورت داد بعد تو گلوش گیر کرد هرچی تلاش کردیم در نیومد تا این ...

الهی شکر که به خیر گذشته عزیزم💕آره واقعا حضرت عباس خیلی باوفاست💞ایشالله پسر نازنینت همیشه سالم و شاد باشه زیر سایه پدرو مادرش💛💚💖💜💙

چشم، ما ترکها خیلی حضرت عباس رو دوست دارم،خواهرم باردار بود ودکتر گفت ممکنه بچه هاش مشکل داشته باشن ...

خداروشکر عزیزم💕😍ایشالله حضرت عباس همیشه نگه دار خانوادتون باشه💙💜💖💚💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اسمش رو از قبل از بارداری انتخاب کرده بودم براش

چی گذاشتی؟ کاش عباس میزاشتی هدیه ایشون بود😍

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
الهی شکر که به خیر گذشته عزیزم💕آره واقعا حضرت عباس خیلی باوفاست💞ایشالله پسر نازنینت همیشه سالم و ش ...

بله از اون اتفاق اعتقاد بهشون پیدا کردم.خیلی ممنون

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
وای نههههه😣😣😣😣😣😣😣😣

خواهر مامان از گذشته و خواهرش بهمون تعریف میکنه با اشک

داداشم برعکس ماها ک تحصیلات عالیه داریم نتونست درس بخونه کلی بردیم دکتر

تو تهران ی روان شناس ب بابام گفت ببین چقدر خدا بهت رحم کرده ک عقب مانده ذهنی و جسمی نشد گفت ضریب هوش پسرت درحد ی انسان معمولی هست نسبت ب دخترات ضریب هوشش کم هست

لطفا براش دعا کنید خدا بهش بچه بده

چهارساله ازدواج کرده

خانمش ای وی اف هم کردیم

رحمش نگه نداشت

بحق حضرت عباس ی پسر ناز بده بهش

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
خداروشکر عزیزم💕😍ایشالله حضرت عباس همیشه نگه دار خانوادتون باشه💙💜💖💚💛

😘🌹🙏

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهر مامان از گذشته و خواهرش بهمون تعریف میکنه با اشک داداشم برعکس ماها ک تحصیلات عالیه داریم نتون ...

عزیزم ایشالله به زودی زود عمه بشی😍معلومه که برادرتو خیلی دوست داری و عمه خیلی خوبی هم میشی😍💛💚💖💜💙

خواهر مامان از گذشته و خواهرش بهمون تعریف میکنه با اشک داداشم برعکس ماها ک تحصیلات عالیه داریم نتون ...

نذر کنین پسر شد انشالله ابوالفظلی عباسی یادختر شد اسماد حضرت عباس(فاطمه ) بزارین البته بمن مربوط نیس ببخش🙈

انشالله میشه عزیزم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
محمد رو نیت کرده بودم گلم

به به😍 چه اسم قشنگی حتی میگن هراسمی گذاشتین ۷یا۳روز محمد صداش کنین

خالت اینا چطور تقاص کارشون میدن خداکنه خدا ازبچه هاش تقاص نگیره 

ممنون عزیزم انشاءالله به حق این روز های عزیز همه حاجتروابشن وامام زمانمون بیاد چشم و دلمون به جمالش ...

مرسی از دعای قشنگت😍ایشالله شما هم حاجت روا بشی گلم💙💜💖💚💛

خالت اینا چطور تقاص کارشون میدن خداکنه خدا ازبچه هاش تقاص نگیره 

والا تا حالا ک نداده

دو تا پسر داره یکی از یکی زبل و باهوشتر

بهش یکبار گفتم من ک نمیگذرم کسی ک باعث و بانی داداشمه

روانپزشک گفت اگه تشنج نمیکرد صددرصد جز نوابغ بود

پرونده پزشکیشو نگاه میکرد شاخ درآورده بود ک داداشم سالمه

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی