2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

1198 بازدید | 52 پست

سر یه قضیه الکی دعوا راه انداخت رفت باید خوشحال باشم ولی نمیدونم چرا اینقدر ناراحتم یه بارم بهش زنگ زدم رد تماس زد چیکار کنم تو تاپیکای قبلی توضیح داده بودم که چرا اومده بوده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مردم هر چقدر به پای مرد بیافتی فکر میکنه کیه یککم رو نده مرد جماعت رو بدی کارت تمومه بزار بیافتع ...

چه عجب یه مرد قبول داره این حرفو

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

وقتی نمیخواد زندگی کنه چرا جدانمیشی؟داری جوانیتو با این بشر هدر میدی.یعنی چی که یک ساله خونه مادرش زندگی میکنه؟😐

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یه سره پای تلوزیون بود فیلم نگاه میکرد من برگشتم گفتم یکم اینو خاموش کن سوخت همین فقط همین 

کاش شوهره منم پیشم بود تلویزیونم میسوخت

فدا سرش

به حرفای کاربرای اینجا زندگیتو به فنا ندیا

دوباره میسازمت💪

یه سره پای تلوزیون بود فیلم نگاه میکرد من برگشتم گفتم یکم اینو خاموش کن سوخت همین فقط همین 

چقدر لوس مرد گنده اینقدر لوس بزار بره دنبالش نرو زنگ نزن بزار خودش بیاد تقصیر تو نیست .

فقط خدا ❤️❤️❤️