2777
2789
عنوان

شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 52 پست
من مردم هر چقدر به پای مرد بیافتی فکر میکنه کیه یککم رو نده مرد جماعت رو بدی کارت تمومه بزار بیافتع ...

بمنم یاد بده بهش رو دادم

حالا امروز رفته بود پیاده روی ببخشیدا شمام جای برادرم باشی خیلی خیلی شرمنده برگشته بهم میگه تو کسکشی تو خانوادت بهت پشگل نمیدن دگ ببین چی هستی

میخوای برو بده هرکاری میخوای کن پول درار دگ بمن نگو دندونامو درست کن

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مردم هر چقدر به پای مرد بیافتی فکر میکنه کیه یککم رو نده مرد جماعت رو بدی کارت تمومه بزار بیافتع ...

اینو من دیروز به شوهرم گفتم 

برگشت گفت فلانی ،یادته ی روز پروفایل گذاشته بودی( باشی هستم ،نباشی هستند ؟!)

گفتم آره ،که چی ؟

گفت همون دیگه 😎

درنتیجه محبت ،محبت .اما نه اونقدر که طرف احساس کنه آویزان و بیچاره ایم .

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

یه سره پای تلوزیون بود فیلم نگاه میکرد من برگشتم گفتم یکم اینو خاموش کن سوخت همین فقط همین 

خب نمیگفتی مازنا هم گاهی اوقات زیونمون نیش داره اونم نیشش خودمونو زهری میکنه

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم
بمنم یاد بده بهش رو دادم حالا امروز رفته بود پیاده روی ببخشیدا شمام جای برادرم باشی خیلی خیلی شرمند ...

خواهرم بقران من بودم یه ثانیه هم باهاش زندگی نمیکردم از بس به مرد رو دادین این میشه

امپراطور احساس
همش منتظرم منتظر لحظه ای که با اونا دعوابگیره به من برگرده

همچین مرد بی مسئولیتی میخوام صدسال سیاه برنگرده.من جات بودم یکی میزدم درش و اززندگیم پرتش میکردم بیرون.از کجا معلوم دوباره این کارو نکنه؟که کرد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اگه بهش زنگ نزنم نمیادبه نظر شما نزنم؟

بیخیالش شو من رو دادم سوارمه شما رو نده به شوهرت

امروز چای خوردم استکانم گذاشتم رو مبل یادم رفت بردارم رفتم بخوابم تو اتاقم اومده درو محکم باز میکنه میکوبونه به دیوار که تو پاشو بیا این ک..... خرایی که خوردیو جمع کن بعد لشتو بنداز بخواب☹️☹️☹️☹️

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
کاش شوهره منم پیشم بود تلویزیونم میسوخت فدا سرش به حرفای کاربرای اینجا زندگیتو به فنا ندیا

ای کاش شوهرمنم پیشم بود دارم از دلتنگیش میمیرم

خواهرم بقران من بودم یه ثانیه هم باهاش زندگی نمیکردم از بس به مرد رو دادین این میشه

☹️میدونم چون پشت ندارم موندم

مامانم میگ همین که هست هییی یه داداشم ندارم پشتم دراد😔💔

دلم سوخت گفتم مرد ببینه زن براش میمیره پدر زن رو درمیاره زن هر چقدر مغرور تر خواستنی تر

منم به این حرف معتقدم

شوهر من زود عصبی میشه ،اوایل نازشو میکشیدم بدتر میکرد، الان بی تفاوتی میکنم و خودش درس میشه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

وقتی دونفر ۲۴ساعت خونه باشن هرکاری بکنی ۴تا حرف زده میشه ولی ایکاش نمیگفتم

آخه شرایط تو‌فرق داره عزیزم میخوای بت برگرده واون همش ۴ روز اونجا بوده ای کاش نمیگفتی

کاش شوهره منم پیشم بود تلویزیونم میسوخت فدا سرش به حرفای کاربرای اینجا زندگیتو به فنا ندیا

این چه وضع راحل دادن هست یعنی چی این لوس بازی ها هر دوطرف باید با مسولیت و مراعات حال همدیگر را بکنند یعنی چی تا تق به توق بخوره قهر کنه برو مشاور و کمک بخواه.

فقط خدا ❤️❤️❤️