2777
2789
عنوان

مغزم پوکیید کمککککککک

624 بازدید | 11 پست

یه چیزی داره مث خوره داره مغزمو میخوره.تو روخدا هر کی میدونه بگه!اسم اون کاربر ک اسکرین از چتای خودشو نامزدش میزاشت یکم عجیب بودن خیلیا گفتن الکی و ساختگیه..اسمشم خیلی امروزی بود

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

هر چی میشد سریع تاپیک میزد اسکرین میزاشت

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالت خوبه؟

اسم جالبی داشت..دست خودم نیس افتاده تو مغزم

😂😂😂😂گفتم چی شده ...

فک کردم تو یه معادله ریاضی گیر افتادی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
😂😂😂😂گفتم چی شده ... فک کردم تو یه معادله ریاضی گیر افتادی

😐

😐

دقیقا این ایموجیو ما باید برات بزاریم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
دقیقا این ایموجیو ما باید برات بزاریم

یهویی افتاد تو مغزم 😖😖😖داره مغزمو میخوره

فوضولی هم بد دردیه😁

خب حالا😒

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792