2777
2789

📌همراه با نظرات شما

🔻هدفم رو تو زندگی گم کرده بودم تا اینکه ...

💬من 7ماه پیش حال روحی بدی داشتم . هدف رو تو زندگیم گم کرده بودم، نسبت ب اعتقاداتم سست شده بودم  و داشتم به پوچی میرسیدم!

مدام سوالاتی توی سرم بود ک جوابی براش نداشتم. تا اینکه مباحث تنها مسیر رو گوش دادم.

آروم و منطقی و با یه شیب ملایم نگرش من به زندگی و دین و هدف خلقت عوض شد. خدا خیرشون بده.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

👈🏻 تنهامسیر

📎

@Panahian_ir

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📌همراه با نظرات شما

🔻الان برای همه سوالاتم جواب دارم!

💬به نظر من مبحث تنها مسیر مصداق شعر چشم‌ها را باید شست، جور دیگر باید دید هستش.

من از وقتی به خواست خدا این مبحث رو شروع کردم به گوش دادن برام این اتفاق افتاد. دیدم نسبت به دنیا عوض شد. یه جورایی بزرگ شدم.

به مسایل و اتفاقات  پیرامونم و سختی هایی که درگیرش بودم و همیشه می گفتم چرا؟ چرا من؟  چرا برای من. و...  جواب  پیدا کردم.

شرایط خیلی برام قابل درک شده و حل کردنشون راحت تر و خیلی جالب تر اینکه حوادث و سختی‌ها برام قابل پیش بینی شدن و قابل کنترل و قابل تعریف توسط خودم. سختی رو خودم تعریف می کنم و در اون قرار می گیرم.

دلیل نماز خوندن  

دلیل بودن

هدف از بودن

مثل نور روشن شد.

بحث قسمت، تقدیر، حق انتخاب من و تقدیر رقم خورده  و اینکه جایگاه من در این موضوع  کجاست. تمام این موضوعات روشن شدن.

من بچه آخر خونه هستم اما الان بزرگتر اونا شدم. برای تک تک سوالهاشون جواب دارم. برای بچه های خودم که یکی ۹سال و یکی ۱۲سال هستش جواب دارم. جواب‌های قانع کننده 

🔻پیامگیر: @Panahian_admin

@Panahian_ir