فلفل دلمه هویج کرفس ی بار با چرخ گوشت چرخ میکنم
یه پیاز درشت رنده میکنم با روغن سرخش میکنم بعدش اونایی ک چرخ کردم اضافه میکنم تفت میدم رب و زرد چوبه ادویه کاری نمک میزنم این شد سس مرغ
حالا
مرغ چون بوی بدی داره اول تو اب خالی ۲۰دقیقه میجوشونم تا کف مرغ و بوی افتضاحش بره بعد مرغ ابکشی میکنم
یه قابلمه بزرگ بر میدارم این قسمت مث ماکارونی لایه ب لایه اول مرغ بعد سس ک درست کردیم می ریزیم دوباره مرغ دوباره سس
یه فنجون زعفران دم کرده روی مرغ ها میریزید
حتما دو لیوان یا سه لیوان اب جوش باش نه سرد کناره های مرغ میریزید
زیرش کم کم میکنید دم کن میزارید در قابلمه انگار ک برنج میخواد دم بکش ۴۵دقیقه با همون حرارت کم اجازه بدید بپزه اصلا هم وسطا اب نریزید ک طعشم میره و ابکی میش با همین دستور بپزید اگر خوشتون اومد برای باردار شدنم ی صلوات بفرستید😍