2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

اول مرغ هارو خووووب خوووب تو زعفرون و ابلیمو کمی تا ی ساعت بخوابون بعد سرخ کن حسااابی ادویه هفت رنگی زردچوبه بزن عصاره مرغ الیت بزن هویج و فلفل دلمه رب چین چین یا همدانیان استفاده کن عااالی میشه... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
2738

اول مرغو سرخ میکنم بعد تویه قابلمه پیاز سرخ میکنم ربشم با پیاز تفت میدم تا خوب رنگ بده ادویه میزنم هویج و فلفل دلمه میریزم بعد مرغ سرخ شده رو میچینم روش اب جوشیده میریزم  ولی نه زیاد اخرای پختشم زعفرون دم کرده میریزم و خاموش میکنم عالی میشه ابشم قشنگ لعاب دار میشه

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

اول مرغ خام رو کاملا سرخ میکنم.بعد پیاز هویج فلفل دلمه ای رو جدا سرخ میکنم.در مرحله آخر رب رو سرخ میکنم و روشون میریزم مقدار کمی هم آب میریزم.دومرتبه بعد از پخت مرغ رو سرخ میکنم.میتونید روش رب انار هم بزنید

مرغارو دو سه ساعت با پیاز خورد شده و فلفل دلمه و هویج خورد شده و ادویه مزه دار میکنم بعد دوطرف مرغ هارو با کره یا روغن کامل سرخ میکنم

اون موادی که برای مزه دار شدن زدم و سرخ میکنم با رب و گوجه رنده شده بعد که رب خامیش رفت اب جوش میریزم یکی دولیوان یه قل که خورد مرغارو میزارم توش زعفرون دم کرده رو میریزم..زیرشو خیلی کم میکنی تا مرغا بپزه و سس خشک نشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

ریز ریز خرد کن سینه ی مرغ و ...تو روغن سرخ کن  زعفران و فلفل سیاه و نمک هم بزن ....پیراشکی مرغ هم خوشمزه س ....کوبیده مرغ خیلی خوش طعمه ....سینه ی مرغو چرخ کن با زعفران اب شده و پیاز رنده شده(آبشو بگیر)و نمک وفلفل سیاه ...و بعد سرخ کن

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730