اشتباه اشتباه نکن خاهرمن نکن مهریه منم 23 تاس انقد شوهرم کوبیده توسرم توهرچی گفته مهریت کمه طلاقت میدم به راحتی پرت میکنم جلوت خداروشکر سکه یکم گرون شد الانم داره طلاق میده به راحتی اگه فک کنی ادم بده بود نه نماز خون روزه بگیر بود ولی دهن بین بچه ننه اختلال خودشیفتگی سادیسم اینا داره نکن ازمن بهت نصیحت نکن تا تقی به توقی بخوره باب میلش نباشی به راحتی میگه طلاق اونوقت تویی که میمونی با چند غاز پول مهریه ارزش یه دختر یه زنو نشون میده
در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر
من پسرم میخوام مهریه خانومم بهش این پیشنهاد بدم خواستم نظربقیه رو بدونم.
اهان
مهریه خودم خیلی کمه اصلا سکه نیس ولی شوهرم ادم حسابیه مهربه برام مهم نیست
من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پسرم میخوام مهریه خانومم بهش این پیشنهاد بدم خواستم نظربقیه رو بدونم.
ببین نظر من اینه تعداد سکه ها کمه..مثلا اگه شوهرم بخواد منو طلاق بده سفر کربلا و مکه بع چه درد من میخوره؟ البته شاید اون خانم نظرش چیز دیگه باشه ولی من بودم قبول نمی کردم
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
اشتباه اشتباه نکن خاهرمن نکن مهریه منم 23 تاس انقد شوهرم کوبیده توسرم توهرچی گفته مهریت کمه طلاقت می ...
عزیزم همه مثل هم نیستن😐😐😐😐😐
مهریه من از شماام کمتره
شوهر من حتی یه بارم به روم نیورده
اصلا یادش نیس که چند تا بود و اینا
من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
نه خوشبختی نمیاره لزوما..ولی مهریه یه پشتوانه برای خانمه
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
نه ولی مثل من بدبخت نمیشه ازاول زندگی بکوبن سرت توهیچی صدات درنیاد
من تا حالا همچین چیرایی رو تجرله نکردم والا
مگه مردا حیوونن خاک بر سرا
ادم چه چیزایی میشنوه
حرص ادم در میاد
برنید تو دهنشون
عزیزم همه مثل هم نیستن😐😐😐😐😐 مهریه من از شماام کمتره شوهر من حتی یه بارم به روم نیورده&n ...
انشالله همیشه شاد و خوشبخت باشید .منم زندگی مشترک خوبی دارم ولی خب...آدمیزاده دیگه..هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست
[QUOTE=130379851]عزیزم همه مثل هم نیستن😐😐😐😐😐 مهریه من از شماام کمتره شوهر من حتی یه بارم به روم نیورده&n ...[شما تصمین میکنی شوهر این خانوم مثل شوهر شما باشه ؟؟ خوب باشه ادم ازفردای خودش خبر نداره نه توطلاق حتی تو فوتش میتونی ازطریق مهریه اموال بگیری سر پیری اواره نشی
در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر
[QUOTE=130379851]عزیزم همه مثل هم نیستن😐😐😐😐😐 مهریه من از شماام کمتره شوهر من حتی یه بارم ...
دقیقا..مهریه پشتوانه خانمه
نه خوشبختی نمیاره لزوما..ولی مهریه یه پشتوانه برای خانمه
اره درسته ولی تو زندگی مشترک همه چی نصف نصفه
[QUOTE=130379851]عزیزم همه مثل هم نیستن😐😐😐😐😐 مهریه من از شماام کمتره شوهر من حتی یه بارم ...
ایشون اقاس
منم گفتم تحقیق کنه
بهدشم ما تو زندگی مشترکمون همه چی نصف نصفه