حتما توقع جهاز کامل هم داری؟ حداقل صدتا سکه مهرش کن...ارزش زن به مهریه نیست و انشالله که کارتون به اونجاها نکشه ؛؛ ولی یه تضمین و نقطه امنیت برای خانمه
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اقای که ازاول مهریه کم میگه معلومه ازیه چی ترس داره ازاخلاق خودش خبر داره . اگه نصف نصف میگی عالیه ولی بکنی خریدنی نصف مال شما نصف مال همسر نکه فقط یه بند باشه تو عقدنامه امضا کنی تمام
در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر
مهریه من ۴۰۰ بود با سفر حج ولی موقع طلاق یه دونه سکه هم نصیبم نشد
از نظر من مهریه یعنی حق طلاق حق فرزند حق کار حق زندگی
حتی اگه اینا نباشه تو دفترخونه رسمی قید بشه در طول زندگی هر چیزی خریداری شد نصف نصف بین زن و شوهر
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
اینو دادگاه رفتی میفهمی هیچیه فقط الکیه من الان کو هیچی نرسید خونه ام داره راحت کرده به اسم کس دیگه ...
خوب وقتی میکنه به اسم من
ینی دادگاه باز میگه الکیه؟
من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
مرد وزن کنار هم زحمت میکشن تو زتدگی همه چی نصف نصف من اینو با تمام وجود قبول دارم
اگه واقعا حرفای که میزنی عملی کنی معلومخ مرد خوبی تنها شعار نباشه ببخشیدا به قولی خرت که از پل گذشت یادت بره . ولی باید درکنار اینا حق تحصیل اشتغال و طلاقم بدی 14 تا کمه
در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر
مهریه من ۴۰۰ بود با سفر حج ولی موقع طلاق یه دونه سکه هم نصیبم نشد از نظر من مهریه یعنی حق طلا ...
اره دقیقا باز شما خودتون درخاست طلاق کردین نه مثل من بیچاره به هرسازی رقصیدم الان میگن باید نوکر مطیع برده ما باشی نباشب طلاق مهریتم ناچیزه میگن مامانم رید باید لیس بزنی صدات در نیاد منم گفتم طلاق والا مهریم بالا بود همچین میترسید که اینطور نمیگفت
دقیقا من کلی نپوشیدن خرج نکرد هیچی جمع کردم قسط بدیم اقا خونه خرید به چه پولی الانم راحت داره میندازه منو بیرون . همینه میگن مردا پولدار شن بد میشن انشالله که شما جزو اونا نباشی