2777
2789
عنوان

قرنطینه

314 بازدید | 20 پست

خانما شمام مثل من افسردگی گرفتید؟؟

من وسواسم گرفتم و همش سرم تو گوشیه ببینم داروی ک ر و ن ا کی اختراع میشه و دنبال یه خبر خوشحال کننده ام ....

دلم واسه ی سوپرمارکت محلمونم تنگ شده 

یه جا خوندم از اخبار ک ک ر و ن ا ک تا تابستون هس راسته؟؟

بگید دلتون واسه ی چیا تنگ شده؟

من واسه ی مورچه های توی کوچمونم دلم تنگ شده   

هیچی به ذهنم نرسید  

دلم تنگه مامان وبابامه فقط😥

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشینم پشت قرمون بگازم خونه ننم😫خدایا چه نعمت هایی بود و قدر نمیدونستیم 😞

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
میگن کرونا ازطریق هوا منتقل میشه نمی تونیم که نفس نکشیم همه میگیرم دیر زود داره سوخت وسوز نداره

نه عزیزم دیروز اخبارگفت شایعه اس 

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
میگن کرونا ازطریق هوا منتقل میشه نمی تونیم که نفس نکشیم همه میگیرم دیر زود داره سوخت وسوز نداره

نه اینو ک جهانپور تکذیب کرد گفت دروغه و اشتباها تو صدا و سیما هم پخش کردن. گفت خیالتون راحت

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

نه... دروغه..... این ویروس سنگینه...از طریق هوا منتقل نمیشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هممون میگیریم منتها چون تخت ندارن مجبوریم کم کم بگیریم تابیمارستان ها ظریفت داشته باشن دلم تنگه برای خرید وای من یه روز اگه بازارنمیرفتم دیوونه میشدم حالم داره بهم میخوره

اینی که کفتی یعنی چه

تی وی نمیبینی اسم قرنطینه رو گزاشتن فاصله اجتماعی 😂😂