2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

89 بازدید | 12 پست

بچه ها من امروز ۱۵ پریودیمه.دیروز بعد از ظهر کیت گذاشتم منفی شد.امروز ظهر گذاشتم هاله انداخت از دیشبم همش تخمدانام درد داره.ولی نوشته اگه هاله باشه منفیه که😶حالا من چیکار کنم ؟؟؟

🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتونو درگیر این چیزا میکنید ؟  مگه‌میخوای تعیین جنسیت کنی ؟

نع اصلا.فقط میخوام بدونم تخمک گذاری کی هست برا حاملگی.آخه ماه قبل اقدامم داشتیم مدام ولی باردار نشدم.گفتم شاید این ماه بدونم تخمک گذاریم کی هست نتیجه اش بهتر باشه

🤔
خب میگن تخمک گذاریو مشخص میکنه

اصلا اشتباهه کسیکه میخواد باردار شه به این‌ چیزا فکر کنه‌. شما هروقت خواستی نزدیکی کنی جلوگیری نکن ه قاعده داشته‌باش و نه قانون ببین چطور حامله میشین. بهش فکر نکنین اصلا 

اصلا اشتباهه کسیکه میخواد باردار شه به این‌ چیزا فکر کنه‌. شما هروقت خواستی نزدیکی کنی جلوگیری نکن ه ...

اینو واقعا قبول دارم.ولی نمیدونم چه کرمیه الکی هی میگفتم این ماه بخرم ببینم چجوریه

🤔
نع اصلا.فقط میخوام بدونم تخمک گذاری کی هست برا حاملگی.آخه ماه قبل اقدامم داشتیم مدام ولی باردار نشدم ...

یه چیزی بهت بگم . به این چییزا فک‌نکن . فقط اقدام کن همین

به نوقعش میگیره. بعدشم مگه قراره همون‌ماه اول بگیره. تا یک سال طول کشیدنش طبیعیه. هر ماه فقط ۲۰ درصد شانس بارداری داری.

به خودتم بگو شاید تا یکسال هم طول بکشه که خیلی منتظر نباشی . حتما نتیجه میگیری 

یه چیزی بهت بگم . به این چییزا فک‌نکن . فقط اقدام کن همین به نوقعش میگیره. بعدشم مگه قراره همون‌ماه ...

انشالا..آره منم همش با خودم میگم این ماه باید بشه .بعد نمیشه یه دنیا غصه میخورم .ممنون عزیزم

🤔