2777
2789
عنوان

بیاین منو راهنمایی کنین لطفا .

93 بازدید | 13 پست

سلام ب همگی.من همونم ک شوهرمو دوس ندارم وهیج جوره نمیتونم دوسش داشته باشم وبهش علاقه نشون بدم .حالم خوش نیس همش استرس اضطراب دارم وقتی صب میشه با خودم میگم الان زنگ میزنه یا میاد دنبالم.نمیتونم خودمو سازگار کنم باهاش چکار کنم ؟ ۶ماهه عقدم .بد دهن نیس خسیس نیس معتاد نیس قیافش معمولیه .اونی ک تو ذهن من بود اصلا نیس از اولم علاقه نداشتم به اصرار خانواده بله گفتم .گفتن بعدا علاقه ایجاد میشه.کیا تجربه داشتن ؟ ممکنه حسم بهش عوض بشه ؟ طلاق هم نمیتونم بگیرم فقط بخاطر مامانم چون مریضه ی درصد هم ناراحتی براش خوب نیس.تا الانم فقط ظاهرسازی بوده خیلی سختمه داغونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کس دیگه ای تو ذهنت نیست احیانا ؟ ؟ ؟ مرد دیگه ای رو دوست نداشتی قبلا؟ ؟ ؟ ؟ 

تو مجردی چرا دوسش داشتم فقط به عنوان دوستی نه ازدواج .ینی من امروز کات کردم فردا عقد کردیم.ولی دیگه بهش فک نمیکنم.البته یهو دلم تنگ میشه ولی سرگرم میکنم ک یادم بره

تو مجردی چرا دوسش داشتم فقط به عنوان دوستی نه ازدواج .ینی من امروز کات کردم فردا عقد کردیم.ولی دیگه ...

خب چرا ب خودت زمان ندادی ک اون حس و دوست داشتن رو فراموش کنی ب این سرعت وارد رابطه ی دیگه شدی طبیعیه ک الان اینجوری باشی

خب چرا ب خودت زمان ندادی ک اون حس و دوست داشتن رو فراموش کنی ب این سرعت وارد رابطه ی دیگه شدی طبیعیه ...

باور کن اصن یهویی شد از قبل نبوده ک بخوام با خودم کنار بیام.سر سه چهار روز تموم شد .الان روزی هزار بار میگم غلط کردم اینکارو کردم 

خیلی سخته با کسی باشی و دوسش نداشته باشی برو پیش مشاور انشالله خدا هم کمکت میکنه 

خیییییلی سختتتتته خیییییلی دارم عذاب میکشم.باید تحمل کنم باید بتونم کنار بیام .مشاوره نداره شهرمون کوچیکه باید برم مشهد الانم ک نمیشه

خیییییلی سختتتتته خیییییلی دارم عذاب میکشم.باید تحمل کنم باید بتونم کنار بیام .مشاوره نداره شهرمون ک ...

توکلت ب خدا باشه اون همیشه راهی برای بهتر شدن اوضاع داره امیدوارم مشکلت زودی حل شه و ب مرور عاشقش بشی

توکلت ب خدا باشه اون همیشه راهی برای بهتر شدن اوضاع داره امیدوارم مشکلت زودی حل شه و ب مرور عاشقش بش ...

امیدووووارم.امروز ولادته دس ب دامن اقا ابالفضل شدم.توام برام دعا کن لطفا.ممنون ک وقت گذاشتی برام عزیزم😘😘