2777
2789
عنوان

اصلاح صورت....؟

381 بازدید | 34 پست

خانوما من باهرچی صورتم برمیدارم جوش میزنه چ تیغ چ بند چ وکس و هررررچی حتی بعدش ماسک هم میزارم ولی وقتی موها میخاد رشد کنه باز جوش میزنم خراب ینی با رشد هر دونه مو ۳تا جوش میزنه بیرون.چیکاکنم؟کسی مث من هس؟باچی بزنم؟

هیچی کلن لیزر کن درنیاد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ژل بعد اصلاح سینره بزن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فندک بسوزون من همیشه اینکارومیکنم

مگ میشه

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
اینم امتحان کردم

آها یادم اومد

اصلاح با آب

برو آرایشگاه بگو جوش میزنم با بخار آب اصلاح میکنن منم خیلی جوش میزدم یبار یه آرایشگاه اینجوری اصلاح کرد اصلا جوش نزد تازه خیلیاشونم با بند اومدن بیرون

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

ولا عزیزم منم دقیقا مثل شمام واسه عروسیمم ک برداشتم روز عروسی ن اما روزه بعدش دیگ ی جا نمونده بود واسه بوس😂😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍