2777
2789
عنوان

اصلاح صورت....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست
آها یادم اومد اصلاح با آب برو آرایشگاه بگو جوش میزنم با بخار آب اصلاح میکنن منم خیلی جوش میزدم یبا ...

اینو امتحان نکردم ولی امتحان میکنم ایشالا ک خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو امتحان نکردم ولی امتحان میکنم ایشالا ک خوب باشه

آره من فقط یکبار این مدلی اصلاح کردم خوب بود

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
چرانشه مثل لیزر میسوزونه بدهم نازک درمیاد مو خیلی عالیه 

صورت نمیسوزه

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

عزيزم اگه پوستت حساسه كلا جوش ميزني

منم همينطورم تاحالا بند نزدم با اينكه مناهلم

از ترس جوش!

نوع وكس فرقي نداره برا پوست مستعد جوش

ژل بعد اصلاح بزن

راسي اگه موهات ضخيم و زياد نيس ليزر تاثير عكس داره و بدتر تحريكش ميكنه ضخيم و بيشتر بشن

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊
عامو نکنین  میزنین صورتتون میسوزونین خدا نکرده

من چهارماه اینکارومیکنم پوستمم نسوخته موهامم عالی نازک شده رشدشم کمترشده نسبت ب قبل باز نمیگم بقیه برن خودشونو بسوزونه برامن ک خوب بوده😐

دستم رابگیرتامرادست کم نگیرن 😍

استارتر منم مثل شمام تازه موهای صورتم ضخیم و پرو تیره بودن هر راهی رو بگی امتحان کردم آخرش رفتم سراغ موبر دوسه بار استفاده کردم دیدم علاوه بر اینکه جوش نزدم موهای صورتم کلا بور و کرکی شدن من پریزن استفاده میکنم برا پیشونی و پشت لب گاهی بند میندازم بقیه قسمتا رو موبر میزنم خیلی هم راضی ام 

حتی دوستمون میگن فندک میزنن اونم امتحان کردم 😁😁

خدایم برایم کافیست💗