2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم

619 بازدید | 38 پست

سلام. من سه ساله با پسری دوست هستم. ایشون از اول با هدف ازدواج اومدن جلو. اینم بگم که من سن و سالی ندارم. یعنی اون موقع خیلی کوچک بودم دیگه. ایشون هم 7 سال ازم بزرگترن. اوایل خیلی خوب بود ولی از همون 6 ماه اول فهمیدم اولا عاشق یکی دیگه بوده قبلا و شکست خورده گفتم خب عیب نداره. دوباره دیدم تو اینستا با دخترا چت میکنه، چون خیلی بچه بودم بازم بخشیدمش. واسه هیچ مناسبتی هیچ هدیه ای هم بهم نمیده. اخلاقشم که همه تعریف میکنند ازش ولی بنظر من خیلی خیلی بداخلاقه وو اصلا ننمیشه باهاش حرف زد. الان من بعد از سه سال متوجه شدم که آینده ای با هم نداریم و کلا به درد هم نمیخوریم. چون اصلا قابل تحمل نیست دیگه. از طرفی هم عاشقشم 😢😢

دیشب بحثمون شد کلا بلاکش کردم و دیگه قصد ندارم جوابش بدم. ولی چون خیلی دوستم داره میدونم که ناراحت میشه. از اینم میترسم یه وقت از ترس از دست دادن من پا شه بیاد خواستگاری. چکارش کنم آخه ؟؟؟ 

شما بودین چکار میکردین با همچین آدمی؟؟ 

میخوام کات کنم. میترسم دوباره بیاد با چرب زبونی گولم بزنه 😞😞

من کات میکردم و حتی اگ جلوم خودش رو تیکه تیکه هم میکرد اشتی نمیکردم باهاش و دلم نمیسوخت ... دلت نسوزه واسه اون واسه خودت بسوزه ک اگ باهاش بمونی اینده ات رو خراب میکنی

🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کات میکردم و حتی اگ جلوم خودش رو تیکه تیکه هم میکرد اشتی نمیکردم باهاش و دلم نمیسوخت ... دلت نسوز ...

دقیقا همینطوره. ولی وابستگی خیلی خیلی زیاد دارم بهش 😢😭

آفرین که با وجود سن کمت انقدر عاقلی و میدونی ادامه رابطه اشتباهه. کات کن تموم شه بره. از الان اینطوریه ازدواج کنید چی میخواد بشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

کات کن عزیزم اینجور عشقا مثل هوس میمونه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
دقیقا همینطوره. ولی وابستگی خیلی خیلی زیاد دارم بهش 😢😭

اولش طبیعیه ک اذیت شی ولی تحمل کن قوی باش عزیزم بعدش با خودت میگی کاش از همون اول اینکارو کرده بودم  .. فقط کافیه یکم قوی باشی خودت رو با چیزای دیگ سرگرم کن و   واسه خودت ارزش قائل شو 

🥰
از یه ایدی فیک با چند تا عکس فیک خوشگل برو سراغش،وقتی ببینی چطور زبونبازی میکنه و داره از عشق اون عک ...

اینم کار خوبیه میتونی امتحان کنی

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من