2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 93 پست
فک کنم شکت بیجا باشه طبیعیه این شرایط عصبیت کرده،شوهر منم میره ت  اتاق دیگه فیلم‌میبینه صبح میخ ...

خب بقیه اوقاتش هم میره تو گوشی ؟؟؟ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان بارداری حرص نخور یک سره بچسب بهش تا نتونه دست از پا خطا کنه

واییییی اصلا نمیتونم ویار بدی دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمی تونی بری اتاق کنارش باشی دوستنداره؟

نه فیلم جنگی  هدفون تو گوشش من برم بگم چی 

خب بقیه اوقاتش هم میره تو گوشی ؟؟؟ 

خب باشه حوصله اشون‌سر رفته از این وضعیت به خاطر خودت میگم‌عزیزم با این‌فکرا خودتو داغون میکنی،باهاش حرف بزن‌بگو من‌اذیت میشم تنها بیا با هم‌فیلم ببینیم یا تنهو بمونم‌سختمه ولی فکر خیانت و این چیرا رو نکن

خب دیگه شکت بیجاست ولی مواظبشم باش بعضی وقتا چکش کن

بهش گفتم وقتی خوابی چک میشی گاهی اوقات ولی حقیقتش  دلم میخواد مرد خودش وفادار باشه بدون چک کردن

قبل کرونا والا سرساعت میرفت میومد میخوابیدیم  غذا میخوردیم ..الان حس میکنم داره خیانت میکنه وای ...

عزیزم ادم باردار همینجوریه حس بد خیلی میاد سراغش.الان بیکاره میره سر گوشی.خدا لعنت کنه سازنده گوشی های جدیدو با این امکاناتش.ادم دلش نمیخواد ازش دل بکنه.بعدم توام شبا بشین پیشش روز با هم بخوابید.

تا طرقتون رو نشناختین چرا باردار می‌شید اخه؟؟؟نصف مردای ایرانی همینن،زن و برا کارا و بچه و این چیزا می‌خوان اما خوشگذرونیشون با یکی دیگست،نمیخوام ته دلتو خالی کنم،اما تعقیبش کن یه روز از این مردا هرچی بگی برمیاد

خب باشه حوصله اشون‌سر رفته از این وضعیت به خاطر خودت میگم‌عزیزم با این‌فکرا خودتو داغون میکنی،باهاش ...

من میبره خونه مامانم دیگه خودش هم شب یکی دوساعتمیمونه

تا طرقتون رو نشناختین چرا باردار می‌شید اخه؟؟؟نصف مردای ایرانی همینن،زن و برا کارا و بچه و این چیزا ...

تعقیب ؟؟ همش خونس .. بعدش من اوضاعم خوب بود که باردار شدم  الان که تو قرنطینه ایم این شرایط دارم

عزیزم ادم باردار همینجوریه حس بد خیلی میاد سراغش.الان بیکاره میره سر گوشی.خدا لعنت کنه سازنده گوشی ه ...

شبا اون فیلم میبینه با هدفون بشینم چی بشه 

نه فیلم جنگی  هدفون تو گوشش من برم بگم چی

ببین شوهرت الکی اونجورشرایطوایجادمیکنه تونری اگرم بری حوصله ت سربره بزنی بیرون از اتاق پس بروکنارش دراز بکش بچسب بهش بزار اون روشوکم کنه

خدایا!من یاغی نیستم✋
خب چرا بهش‌گفتی اینجوری که اگه چیزیم باشه پاک میکنه😐

خودش گف اگر چیزی باشه ماه پشت ابر نمیمونه میشه یه گوشی مخفی داشت .. میشه دوتا خط داشت و شمارش نفهمی بیخودی بد دلی از بس ازادت گذاشتم فک کردی چه خبره