2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 93 پست
اوکی.بهش بگو که فکرتو مشغول کرده.همینا که گفتیو از خودش بپرس

نه قشقرش ب پا میکنه ،.میگه مگه چی کار کردم که شک کردی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا شبا تو اتاق دیگه؟؟ تو هم برو پیشش بگو منم میخام فیلم ببینم تو گوشیش ک هس یدفعه برو کنارش به ب ...

هروقت من سر میرسم  داره پست خبری میحونه اما تا یهو میام  متوجه ام داره پیام میده از حرکت دستش،،فیلماش جنگیه منم شب دیگه سه اینا میخوابم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب دوست داداششه دیگه به شوهرت چه ربطی داره

خب داداشش هزار تا دوست دختر داره میگم نکنه با این دوست هم دوست شده ..دوست دختراش هم از اون بی حیا ها هستن

نه قشقرش ب پا میکنه ،.میگه مگه چی کار کردم که شک کردی 

بگو شک ندارم فقط حالا که خونه ای بیشتر پیش من باش حوصله ام سر میره بیرونم که نمیشه رفت.باهم بشینین سر گوشیش.بعدم فکرای الکی نکن تو این وضع کرونا کسی جرات نمیکنه طرف کس دیگه بره خیالت راحت😁😁

تو هم زدی الکی انرژی منفی ب خودت نده ‌

چی کار کنم انرژی منفی دور شه ارامش ندارم

بگو شک ندارم فقط حالا که خونه ای بیشتر پیش من باش حوصله ام سر میره بیرونم که نمیشه رفت.باهم بشینین س ...

قبل کرونا والا سرساعت میرفت میومد میخوابیدیم  غذا میخوردیم ..الان حس میکنم داره خیانت میکنه وایییی اصلا ارامش ندارم

خب داداشش هزار تا دوست دختر داره میگم نکنه با این دوست هم دوست شده ..دوست دختراش هم از اون بی حیا ها ...

خب یواشکی چکش کن خیالت راحت بشه وقتی میره فیلم ببینه شما هم برو با گوشی کار میکنه یهویی برو بالاسرش 

خب یواشکی چکش کن خیالت راحت بشه وقتی میره فیلم ببینه شما هم برو با گوشی کار میکنه یهویی برو بالاسرش& ...

وقتی فیلم میبینه با گوشی کار نمیکن رفتم بالا سرش