2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 93 پست
ببین شوهرت الکی اونجورشرایطوایجادمیکنه تونری اگرم بری حوصله ت سربره بزنی بیرون از اتاق پس بروکنارش د ...

نه این کلا عادتشه ..بعدش هم قبلا میگف بیا ببین اصرار میکردم اینقدر فیلماش پسندم نبود خوابم میرفت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب چیزای خوب فکر کن .من بهت فول میدم با اومدن بچه شیش دنگ حواسش ب شماس ‌البته بنطرم بحاطر بارداری حسا ...

الان نمیذاره بهم سخت بگذره ..یعنی هرچی اسمش ببرم میخره برا همین میترسم بهش بگم شک دارم بگه از سر شکم سیریه ..، گفتی  فلان گوشی قشنگه من 23تومن پول دادم که سوپرایزت کنم ..مثلا ممکنه این حرفا بزنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه این کلا عادتشه ..بعدش هم قبلا میگف بیا ببین اصرار میکردم اینقدر فیلماش پسندم نبود خوابم میرفت

اهان پس جای نگرانی نیس عزیزم زیادفکروخیال نکن برانی نیت خوب نیس سعی کن بیشتر بهش نزدیک بشی وزیادتنهانمونه

خدایا!من یاغی نیستم✋
خوب باهم فیلم ببینید وقتی تو بیدار باشی دیگه هدفون نمیخواد صداشو زیاد کنین.شاید به خاطر تو باهدفون گ ...

واییی فیلماش چرته ..من دوست ندارم ..فیلم باید عاشقانه باشه یا طنز ایرانی ..ایرانی رو باهام میبینه 

تعقیب ؟؟ همش خونس .. بعدش من اوضاعم خوب بود که باردار شدم  الان که تو قرنطینه ایم این شرایط دار ...

عزیزم به نظرم یه شب که خواب بود،تلگرامشو بریز تو گوشی خودت، اینجوری خیالت تخته،شوهرت خطش ایرانسله؟اگر ایرانسل هست،برنامه ی مای ایرانسل رو رو گوشی خودت باشماره همسرت نصب کن ،کدش به شوهرت پیامک میشه،با اون برنامه میتونی ریز مکالمات شیش ماهه اخیرش رو ببینی به راحتی،کسی هم متوجه نمیشه،که‌خدایی نکرده اگر سر و گوشش می جنبه سریع یفهمی

چن ماهته ؟ خواهشا گوشیشو بگرد ببین چیکار میکنه

راستش خوشم نمیاد بگردم شاید دلیلش اینه شوهرم هیچ وقت چنین جسارتی بهم نکرد ..حتی من تو اتاق باشم در میزنه میاد تو ..من توی 4هستم ..رابطه اش باهام زیاد شده بر همین هم شک کردم

بابا شوهر به این خوبی فکرای بدو بیرون کن از خودت

پس چرا همش تو گوشیه ... خیلی کم با من صحبت میکنه البته خودش میگه خونه نشنی کلافم کرده ..اما رابطه اش باهام زیاد شده این مدت من برا این شک دارم

راستش خوشم نمیاد بگردم شاید دلیلش اینه شوهرم هیچ وقت چنین جسارتی بهم نکرد ..حتی من تو اتاق باشم در م ...

نمیخوام نگرانت کنم عزیزم ولی حواست بهش بیشتر باشه مردا تو حامدگی بعضی هاشون خطا میکنن هرچی حواست باشه بهتره .خواهرانه گفتم به دل نگیر 

تورو خدا این چه راهکاریه.این کارارو نکنیا.هرچی اعتماد بینتونه از بین میره

عزیزم اعتماد وقتی از بین می‌ره که شک باشه،اگه چیزی برای قایم کردن نداشته باشه این کار برعکس باعث بهتر شدن رابطشون‌میشه