2777
2789
عنوان

مسابقه یا کلاهبرداری

364 بازدید | 6 پست

مسابقه برخط شو از شبکه پنج پخش میشه آخر کلاهبرداری

از روز اول که مسابقه پخش شد من شرکت کردم،  تمام قوانین رو رعایت کردم، تمام کلمات از بانک اطلاعاتی خودشون پر کردم، و هربار قبل از بازی اپلیکیشن رو به روز کردم و همیشه چهل، پنجاه ثانیه مونده به اتمام زمان جوابم ثبت میشه ولی رمان اعلام نتایج میزنه جواب شما اشتباه بود. 

از اون مسخره تر اینه که دو سه بار آخر که شرکت کردم شما نت ندارید در حالی که همون موقع اومدم اینجا و تو نت سرچ کردم 

کیا مثل من شرکت کردن و هيچوقت برنده نشدن 

اینا در مورد مردم چی فکر کردن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تو مسابقات صداسیما شرکت میکنید...ولکن خواهرررر

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

من یه باز برنامه شرکت کردم باید امتیاز جمع میکردی . من نت نداشتم امتیازام تو سایت ثبت نمیشد بعد ب پشتیبانی گفتم وقتی وصل شدم نفر اول ۱۹ هزار امتیاز داشت من امتیازم با ۶۵۰۰۰ امتیاز اول شدم اخر سرم فامیلیمو عوض کردن و چوگانی نوشتن و ب عنوان برنده تو سایت زدن و هیچ وقتم جوابگو نبودن

امضایی ندارم:/