2777
2789

من حرکات دخترمو از ۱۴هفته حس میکردم الانم که ۱۹هفتس سفالیکه ولی حرکاتش خیلی پایینه اگه سفالیکه باید دستاش اون قسمتا باشن یعنی با دستاش انقد وول میخوره؟؟پاهاش بالاترن پس چرا هیچ حرکتی از پاش حس نمیکنم😐😁کسی بوده تجربه داشته باشه

الان بااین اوصاف حس میکنم بریچ شده و اون پاهاشه که داره تکون میده😂🤣

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه میچرخه همیشه یه حالت نمیمونه.

شاید باورت نشه ولی من قبلن چرخششو کامل حس میکردم ولی الان خیلی ورجه وورجه نداره حرکاتش از یجای ثابتیه

نمیدونم شایدم یجوری میچرخه من نمیفهمم

ولی خیلی برام جالبه که دیگه چرخیدنشو حس نمیکنم

دستوپاشو تکون میده دستمونو میذاریم قشنگ حس میکنیم 

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
الان دوباره اندازه گرفتم یه ۵ ۶ سانت از واژن بالاتر تقریبا خیلی بالا نیست این برام عجیبه

منم باردارم ۱۶ هفته

اصلا نمیدونم بچه کجاست.

گاهی سمت چپم خیلی پایین تر از ناف تیر میکشه.بد نیست؟

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم باردارم ۱۶ هفته اصلا نمیدونم بچه کجاست. گاهی سمت چپم خیلی پایین تر از ناف تیر میکشه.بد نیست؟

نه عزیزم چرابد باشه تو سونو دهانه رحم همرو اندازه میگیرن بعداینکه مطمئنی اون روده نیست؟ممکنه رحم به روده فشارآورده باشه من تجربه ی تیرکشیدن ندارم هنوزم گاهی تخمدانام یه درد خفیف میگیرن و محو میشن😁اوایل حرکاتش یجوریه ته دل آدم خالی میشه یه لحظه انگار تو چندثانیه یهو میچرخه  

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
نه عزیزم چرابد باشه تو سونو دهانه رحم همرو اندازه میگیرن بعداینکه مطمئنی اون روده نیست؟ممکنه رحم به ...

نه گلم یه قسمته اندازه ی سکه که خودمم دست میزارم سفته

خوشبحالت چه زود فهمیدی حرکت کردنش رو

من نمیدونم کجاس.اصلا شکمم ندارم

فک نکنم حالا حالا حرکت کنه

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه گلم یه قسمته اندازه ی سکه که خودمم دست میزارم سفته خوشبحالت چه زود فهمیدی حرکت کردنش رو من نمید ...

آها خب پس نی نیه دیگه😍دیگه چیزی نمونده عزیزم مطمئن باش تا یکی دوهفته دیگه قشنگ حسش میکنی

من اصلا شکم نداشتم قبل بارداریم فکرکنم واسه همین زودحس کردم مادرم همش میگفت دخترو دیر حس میکنی ولی نمیدونم چرا اونجوری نشد هم خوبه هم اینکه چون کوچیکه اگه بخواب یزمانی خواب باشه آدم میترسه من به شکمم ضربه میزنم ببینم حرکت میکنه یانه بعددیگه کم کم برنامه حرکاتش دستت میاد ساعتای اوج شیطنت و بازیشو یادمیگیری😘

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
آها خب پس نی نیه دیگه😍دیگه چیزی نمونده عزیزم مطمئن باش تا یکی دوهفته دیگه قشنگ حسش میکنی من اصلا ش ...

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه😍😍انشالله سالم بغلش کنی

اولین حرکتشو چجوری حس کردی

یعنی لگد زد 

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه😍😍انشالله سالم بغلش کنی اولین حرکتشو چجوری حس کردی یعنی لگد زد 

قربونت عزیزم خدا نی نیه شمارم حفظ کنه😍جنسیت مشخص شد؟

راستش حرکتش یهویی نبود یعنی بتدریج قوی شد ازخیلی قبلتر یه ضربه مثل تلنگر حالا نمیدونم اسم اون حرکت چیه ولی یه ضربه ی آروم حس میکنم حدود۱۳هفته یبار درروز شاید بعدش کم کم حس کردم اون حرکت داره بیشتر میشه حدود۱۴هفته یه قسمتایی ازشکمم یه ضربه مثل لگد حس میکردم و گاهی یه چرخش ناگهانی ۱۶هفته دیگه خیلی میچرخید خودشو فشارمیداد میچرخید الانم که ضربه میزنه نمیدونم دستشه پاشه اگه سرحال باشه حرکتشو ازروشکم میشه حس کرد

حرکتش یهویی نیست اینجوری نیست یهو لگد بزنه یعنی برای من که اینجوری نبود هرچی زمان گذشت چیزای جدید بهش اضافه شد و قبلیارو قوی تر کرد شاید برای شماهم یهو ۱۸ ۱۹هفته یهو لگدشو حس کنی امکانش هست😍

دخترم❤جانِ دلِ مادر😍
قربونت عزیزم خدا نی نیه شمارم حفظ کنه😍جنسیت مشخص شد؟ راستش حرکتش یهویی نبود یعنی بتدریج قوی شد ازخ ...

ممنون گلم..ن جنسیت مشخص نشده فعلا

خیلی هم عالی.